Πέτσας: Τρία νομοσχέδια έως τις 10 Αυγούστου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέτσας: Τρία νομοσχέδια έως τις 10 Αυγούστου
Αναλυτικά το περιεχόμενο και τα χρονοδιαγράμματα από τον πρωθυπουργό στο αυριανό Briefing.

Για επιπλέον θετικές εκπλήξεις - πέραν εκείνης που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά μέσο όρο στο 22% από τον προσεχή Αύγουστο – προϊδέασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι μέχρι τις 10 Αυγούστου η κυβέρνηση θα καταθέσει και θα ψηφίσει συνολικά τρία νομοσχέδια.

Ο κ. Πέτσας απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκπλήξεις και το είδος τους, συνιστώντας λίγες ημέρες υπομονής και παραπέμποντας για περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το περιεχόμενο και το χρονοδιάγραμμα των νομοσχεδίων στην αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού και την αυριανή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον ίδιο.

Σημειώνεται πάντως ότι μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι αναμένεται να κατατεθεί το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος, το μίνι φορολογικό με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καθώς και ρυθμίσεις για το πανεπιστημιακό άσυλο, τον ποινικό κώδικα και την απλή αναλογική στους ΟΤΑ, που πιθανότατα θα συμπεριληφθούν στο τρίτο νομοσχέδιο.

Το ενδιαφέρον πάντως επικεντρώνεται στις νέες εκπλήξεις…

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider