Πέτσας: Ο Ποινικός Κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει τον Κορκονέα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέτσας: Ο Ποινικός Κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει τον Κορκονέα
«Ο νέος Ποινικός Κώδικας άλλαξε τις περιστάσεις για το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, που ανοίγει το δρόμο για να αξιοποιηθεί ακόμη και από δράστες ειδεχθών εγκλημάτων», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Στο γεγονός ότι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας αποφυλακίζεται με τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την επικείμενη αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι:

«Η κυβέρνηση δεν σχολιάζει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Υπάρχουν ωστόσο διάφορες προεκτάσεις που αφορούν πολιτικές επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης, η οποία ψήφισε μόνη της και εσπευσμένα το νέο Ποινικό Κώδικα. Ο νέος Ποινικός Κώδικας άλλαξε τις περιστάσεις για το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, που ανοίγει το δρόμο για να αξιοποιηθεί ακόμη και από δράστες ειδεχθών εγκλημάτων. Επίσης υπάρχει η αλλαγή της ανώτατης ποινής για τέτοια εγκλήματα εάν υπάρξει ελαφρυντικό. Είναι αλήθεια πως ο νέος Ποινικός Κώδικας κινείται προς την ορθή κατεύθυνση. Υπάρχουν όμως αστοχίες που εξετάζονται από την κυβέρνηση, οι οποίες και θα αλλάξουν για να μην υπάρξουν παρόμοιες περιπτώσεις στο μέλλον»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider