Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις αριστερές... ανησυχίες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις αριστερές... ανησυχίες
Τις τελευταίες ημέρες στελέχη που συντάσσονται με την άποψη πως το άνοιγμα πρέπει να είναι «προσεκτικό και με προϋποθέσεις» εκφράζουν δημόσια τις ανησυχίες τους για τον μετασχηματισμό του κόμματος.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όμως μία ημέρα νωρίτερα θα συνεδριάσει για μία ακόμη φορά η πολιτική γραμματεία η οποία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Τις τελευταίες ημέρες στελέχη που συντάσσονται με την άποψη πως το άνοιγμα πρέπει να είναι «προσεκτικό και με προϋποθέσεις» εκφράζουν δημόσια τις ανησυχίες τους για τον μετασχηματισμό του κόμματος και φυσικά θα έχει ενδιαφέρον το αν οι ανησυχίες αυτές θα εκφραστούν και στην πολιτική γραμματεία, ενόψει της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής.

Ο Πάνος Λάμπρου, για παράδειγμα, μέλος της ομάδας των «53», που με χθεσινό του άρθρο εξέφρασε την αντίθεση του στην μεταμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα «κόμμα-σούπερ μάρκετ» όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι μέλος της πολιτικής γραμματείας και δεν αποκλείεται να εκφράσει τις ανησυχίες του προτού το κόμμα πάει στην συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής.

Στην πολιτική γραμματεία συμμετέχει φυσικά και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος επίσης ανήκει στην ομάδα των «53», ενώ ανησυχίες έχουν εκφραστεί κι από άλλα στελέχη, όπως για παράδειγμα τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider