Με τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη η άρση των περιοριστικών μέτρων την επόμενη εβδομάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη η άρση των περιοριστικών μέτρων την επόμενη εβδομάδα
«Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα», γνωστοποίησε ο Στέλιος Πέτσας.

Με τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα γίνουν οι ανακοινώσεις για την άρση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας, λόγω κορονοϊού.

Τα ανωτέρω έκανε γνωστά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, νωρίτερα την Τρίτη.

«Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα», δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Ταυτόχρονα, επανέλαβε ότι η απόσυρση των μέτρων θα πρέπει είναι σταδιακή, συγκροτημένη και με προσοχή. Η αρχή, όπως είπε, θα μπορούσε να γίνει ομάδες του πληθυσμού που έχουν λιγότερο κίνδυνο και από οικονομικές δραστηριότητες, όπως τα μικρά καταστήματα του λιανεμπορίου. Μπορεί να γίνει και στα σχολεία, χωρίς να έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Ανοίγουν στις 27 Απριλίου υποθηκοφυλακεία, ειρηνοδικεία και πρωτοδικεία

Ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε ότι η σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα «ξεκινάει συμβολικά από τη Δικαιοσύνη, καθώς από τις 27 Απριλίου θα ανοίξουν τα Υποθηκοφυλακεία έμμισθα και άμισθα», τα Ειρηνοδικεία και τα Πρωτοδικεία «για συγκεκριμένες διαδικασίες όπως π.χ. εκείνες των συναινετικών προσημειώσεων».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι για την αποφυγή συνωστισμού η διαδικασία αυτή θα γίνεται μέσω των γραμματειών χωρίς τη συμμετοχή των διαδίκων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider