Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ για τον κορονοϊό με επίθεση σε Μητσοτάκη (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ για τον κορονοϊό με επίθεση σε Μητσοτάκη (vid)
Στο σποτ με τίτλο: «Ρίχνουν την ευθύνη στο λαό», ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού

Ένα σποτ με το οποίο ασκεί έντονη κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στην κυβέρνηση αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας, αφήνοντας ξανά αιχμές για τα 20 εκατ. ευρώ που δόθηκαν στα ΜΜΕ, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σποτ με τίτλο: «Ρίχνουν την ευθύνη στο λαό», ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού από το άνοιγμα του τουρισμού και έπειτα.

Το σποτάκι ξεκινάει μ' ένα κομμάτι από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Σαντορίνη στις 13 Ιουνίου, αναφορικά με το άνοιγμα του τουρισμού.

Μάλιστα το σπικάζ το χαρακτηρίζει ως «πάρτι της Σαντορίνης», ενώ στη συνέχεια αρχίζει την επίθεση στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση και δείχνοντας δημοσιεύματα από τον τύπο και αναφέροντας:

«Μπορεί να πίστεψα να σας πουν ότι είμαι ο Μωυσής που νομίζουν ότι είμαι. Μπορεί ν' άνοιξα τον τουρισμό χωρίς τεστ. Μπορεί να υπέκυψα στις μεγάλων τουριστικών οργανισμών και χορηγών μου εφοπλιστών. Μπορεί να σας στοίβαξα σε αεροπλάνα, πλοία και λεωφορεία. Μπορεί να μην έκανα τίποτα εδώ και έξι μήνες για να βελτιώσω το σύστημα υγείας. Μπορεί ν' ανακοινώνω μηδενικά κρούσματα σε μία περιοχή και την επόμενη μέρα ξαφνικά να της βάζω”λουκέτο”. Μπορεί να είμαι κατάλληλος μόνο για φιέστες, διακοπές και αποδράσεις, αλλά τώρα “Εσύ φταις”», ασκώντας με αυτόν τον τρόπο κριτική και στη νέα καμπάνια κατά του κορονοϊού, «μοιραζόμαστε αναμνήσεις όχι τον ιό».

Στη συνέχεια όπως και στο παλαιότερο σποτάκι ασκείται ξανά κριτική στον τρόπο διάθεσης των τα 20 εκατ. ευρώ ενισχύσεων στα ΜΜΕ.

«Και αν δεν το πιστέψεις ότι φταις θα δώσω άλλα 20 εκατομμύρια εκεί που πρέπει μέχρι να το πιστέψεις, σου ρίχνω την ευθύνη, γιατί αυτό ξέρω να κάνω. Μας δείχνουν με το δάχτυλο. Τους απαντάμε με μάσκες, αποστάσεις, συνείδηση και αλληλεγγύη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider