ΣΥΡΙΖΑ: «Εθνική επιτυχία» Μητσοτάκη η πρωτιά στην ακρίβεια σε ρεύμα και καύσιμα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: «Εθνική επιτυχία» Μητσοτάκη η πρωτιά στην ακρίβεια σε ρεύμα και καύσιμα
«Πυρά» εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πυρά» εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τονίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για εθνικές επιτυχίες, τη στιγμή που «η Ελλάδα διατηρεί την αρνητική πρωτιά στους θανάτους από κορονοϊό στην Ευρώπη ή τη πρωτιά στην ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα, στα τρόφιμα».

«Σε κάθε περίπτωση προϋπόθεση για να μας συμβούν όλα αυτά ήταν η εξαπάτηση της μεσαίας τάξης και η εκλογή του στην πρωθυπουργία», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας πως «η πολιτική αλλαγή στις επόμενες εκλογές και μια προοδευτική κυβέρνηση είναι η προϋπόθεση για «αληθινές εθνικές επιτυχίες και όχι για διαρκή ένταση και εθνικές υποχωρήσεις»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κος Μητσοτάκης μιλάει για εθνικές επιτυχίες. Ενδεχομένως να εννοεί την αρνητική πρωτιά στους θανάτους από κορονοϊό στην Ευρώπη ή τη πρωτιά στην ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα, στα τρόφιμα. Ενδεχομένως να εννοεί και το χαμηλότερο μισθό.

Σε κάθε περίπτωση προϋπόθεση για να μας συμβούν όλα αυτά ήταν η εξαπάτηση της μεσαίας τάξης και η εκλογή του στην πρωθυπουργία.

Προϋπόθεση όμως για κοινωνική Ειρήνη και προκοπή, για αληθινές εθνικές επιτυχίες και όχι για διαρκή ένταση και εθνικές υποχωρήσεις, θα είναι η πολιτική αλλαγή στις επόμενες εκλογές και μια προοδευτική κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης στο Politico: Εχθρικοί παράγοντες με επίδειξη στρατιωτικής ισχύος νομίζουν ότι θα συνθλίψουν το ανθρώπινο πνεύμα

Τσίπρας: Η Ελλάδα θα προστατέψει την κυριαρχία της απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή

gazzetta
gazzetta reader insider insider