Στο νοσοκομείο η Πόπη Τσαπανίδου: Νοσηλεύεται με πνευμονία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο νοσοκομείο η Πόπη Τσαπανίδου: Νοσηλεύεται με πνευμονία
Η ίδια είχε προσβληθεί από γρίπη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν νόσησε βαριά, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο νοσοκομείο με πνευμονία νοσηλεύεται η γνωστή δημοσιογράφος και προσφάτως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Η ίδια είχε προσβληθεί από γρίπη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, η κατάσταση της υγείας της Πόπης Τσαπανίδου δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν νόσησε βαριά, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο την ερχόμενη Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η γνωστή δημοσιογράφος παραιτήθηκε από τη θέση της στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πριν λίγο καιρό, δέχτηκα μια πρόταση καθαρή, ξάστερη και συγκεκριμένη. Μια πρόταση απαιτητική που με τίμησε και με συγκίνησε. Σύντομα θα με βλέπετε και θα με ακούτε να επικοινωνώ τις θέσεις, τις απόψεις, τις προτάσεις και τις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ », έγραψε η δημοσιογράφος στον λογαριασμό της στο Instagram. «Πριν το αποφασίσω, το συζήτησα με τις κόρες μου και λίγους δικούς μου ανθρώπους και βεβαιώθηκα τόσο για την επιλογή μου, όσο και για την υποστήριξή τους», πρόσθεσε.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Reader.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επέστρεψαν σήμερα στην εργασία τους οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για τον Χειμάρα της ΝΔ

Πλεύρης για ελλείψεις φαρμάκων: Η ελληνική βιομηχανία μπορεί να καλύψει το «κενό» με γενόσημα

gazzetta
gazzetta reader insider insider