Τσακαλώτος: Δεν είναι αριστερός ο Κασσελάκης - Με συντονιστή τον Πολάκη δεν στέλνεις σήμα ενότητας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσακαλώτος: Δεν είναι αριστερός ο Κασσελάκης - Με συντονιστή τον Πολάκη δεν στέλνεις σήμα ενότητας
Για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra. Χαρακτήρισε λάθος τις διαγραφές και άσκησε κριτική στην νέα ηγετική ομάδα που περιβάλλει τον νέο πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, τόνιζοντας πως ανησυχεί για την πορεία του κόμματος καθώς βλέπει «απομάκρυνση από τις παραδοσιακές θέσεις». Παράλληλα, επισήμανε πως «φάνηκε από τη δημοσκόπηση της GPO ότι οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν τον Στέφανο Κασσελάκη ως αριστερό».

Επίσης δήλωσε πως στελέχη που στήριξαν τον κ. Κασσελάκη επιδόθηκαν σε προσωπικές επιθέσεις και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε τραυματισμένος από την εκλογική διαδικασία ενώ επέρριψε την ευθύνη στα στελέχη που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη. Οι επόμενες εβδομάδες θα κρίνουν την ενότητα του κόμματος, είπε, προσθέτοντας πως «δεν είμαι αισιόδοξος».

Κριτική άσκησε και στην τοποθέτηση του Πολάκη στη θέση συντονιστή, μία κίνηση με την οποία, όπως τόνισε, «δεν στέλνεις σήμα για ενότητα» αφού όπως είπε ο βουλευτής Χανίων «ήταν ο πιο επιθετικός και το είχε δείξει όλα αυτά τα χρόνια».

Αν ήμουν ο Τσίπρας θα είχα τοποθετηθεί για όσα ακούγονταν μια εβδομάδα

Κριτική άσκησε και στην στάση που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Αν ήμουν εγώ ο Αλέξης, μία εβδομάδα πριν απο τις εκλογές θα έκανα μια ανάρτηση που θα έλεγε τρία πράγματα: ότι «δεν υποστηρίζω κανέναν», «δεν δέχομαι να λέει κάποιος ότι τον υποστηρίζω» και «δεν δέχομαι να λέει κάποιος ότι με υπονόμευσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στις Βρυξέλλες ο Κυρ. Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ - Η ατζέντα της συνεδρίασης

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε περιδίνηση - Ο αρχηγός του δεν εκπέμπει καθαρό πολιτικό στίγμα

Κεραμέως σε Κασσελάκη: Εμείς, προχωράμε μπροστά

gazzetta
gazzetta reader insider insider