Μαρινάκης για ανασχηματισμό: «Είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης για ανασχηματισμό: «Είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού»
Ο Παύλος Μαρινάκης πήρε θέση σχετικά με το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού λέγοντας πως κάτι τέτοιο αποτελεί «αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού»

Ο Παύλος Μαρινάκης πήρε θέση σχετικά με το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού λέγοντας πως κάτι τέτοιο αποτελεί «αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού». Μιλώντας στο ΕΡΤNews ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε συγκεκριμένα: «Ο ανασχηματισμός είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού και όταν υπάρχουν αποφάσεις τέτοιες θα ανακοινωθούν με συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου».

Συνεχίζοντας ο Παύλος Μαρινάκης, απάντησε στο αν χρειάζονται αλλαγές πολιτικές και ποιες είναι αυτές: «Αν πούμε ό,τι όλα πάνε τέλεια είναι σαν να λέμε ό,τι το βράδυ των εκλογών, δεν είδαμε τα αποτελέσματα. Τώρα όσον αφορά τον στόχο που θέσαμε, δεν μπορούμε να πούμε ό,τι ικανοποιηθήκαμε. Ωστόσο, το κυριότερο είναι ό,τι οι πολίτες με την αποχή τους έστειλαν κάποια μηνύματα πάρα πολύ συγκεκριμένα».

«Είναι δεδομένο ό,τι πρέπει να προσαρμόσουμε τη στρατηγική μας, να τρέξουμε πιο γρήγορα κάποια θέματα, να ακούσουμε τον κόσμο τι έχει να μας πει, για να μας οδηγήσει σε μια τριετία η οποία θα λύσει όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα για τους πολίτες» έσπευσε να συμπληρώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Υπάρχουν πράγματα τα οποία αντιλαμβανόμαστε ότι όσο και να προσπαθείς, όσο και να κάνεις σε περισσότερα για να αποτυπωθεί η πολιτική σου, θέλει χρόνο. Ωστόσο, αν μία από τις εναλλακτικές προτάσεις της αντιπολίτευσης ήταν ρεαλιστική , θα το δείχνανε οι πολίτες και στην κάλπη. Ο κόσμος με την αποχή έστειλε ένα μήνυμα. Προφανώς αυτό κόστισε περισσότερο στην πρώτη παράταξη, στο πρώτο κόμμα, δηλαδή σε εμάς και η οποία μας προβληματίζει πολύ. Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία σχετική αποκλιμάκωση, όπως και η χώρα μας, αλλά παραμένει ο πληθωρισμός το νούμερο ένα πρόβλημα των νοικοκυριών. Και είναι και πάρα πολλά άλλα προβλήματα, τα οποία χρειάζεται να τα δεις με νηφαλιότητα», υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ManpowerGroup: Η Πληροφορική ο πιο ανταγωνιστικός κλάδος στην Ελλάδα

Αυξάνει τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες η Εθνική Χρηματιστηριακή - Κορυφαία επιλογή η Πειραιώς

Συμφωνία OpenAI - Apple φέρνει το ChatGPT στα iPhone

gazzetta
gazzetta reader insider insider