Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για συμμετοχή στη διαβούλευση για τις αλλαγές στο καταστατικό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για συμμετοχή στη διαβούλευση για τις αλλαγές στο καταστατικό
Όπως αναφέρει στην πρόσκληση, ο καθένας και η καθεμία μπορεί να καταθέσει μέσω e-mail «σκέψεις, προτάσεις, ιδέες».

Πρόσκληση για συμμετοχή στη διαβούλευση για τις αλλαγές στο καταστατικό του κόμματος απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως αναφέρει στην πρόσκληση, ο καθένας και η καθεμία μπορεί να καταθέσει μέσω e-mail «σκέψεις, προτάσεις, ιδέες».

Ολόκληρη η πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ισχυροποιείται και ανασυγκροτείται. Με επόμενο, μεγάλο σταθμό το Συνέδριό μας που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Για να φτιάξουμε όλοι κι όλες μαζί, ένα κόμμα δημοκρατικό, συμμετοχικό, σύγχρονο. Με παρουσία σε όλη τη χώρα, και με ψηφιακή λειτουργία, ώστε το κόμμα να ανταποκριθεί καλύτερα στις νέες κοινωνικές συνθήκες.

Πάνω από όλα, όμως, ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, στις ελπίδες, τις ανάγκες και τα όνειρά της. Ένα πραγματικό κόμμα των μελών.

Η διαβούλευση για τις αλλαγές στο Καταστατικό του κόμματος αρχίζει.

Για αυτό, είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας. Ο καθένας και η κάθε μια μπορεί να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια. Καταθέτοντας μέσω email στο [email protected] τις σκέψεις σας, τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, κατά προτίμηση με αναφορά στα αντίστοιχα άρθρα του Καταστατικού (θα το βρείτε στην ιστοσελίδα https://syriza.gr/diavouleusi/anoixti-diavoulefsi-gia-tis-katastatikes-…) μέχρι τις 17 Αυγούστου.

Στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ακόμα πιο ισχυρό, ακόμα πιο κοντά στην κοινωνία και τους πολίτες, δεν πρέπει να λείψει κανείς και καμιά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γλυκό γαλλικό ψωμί πριν τους Ολυμπιακούς - Μανιάτης για το ρεύμα - Βάιος Γκανής για το αγροτικό και Κασσελάκης για το τραπεζικό

Πέτσας για Attica Bank – Παγκρήτια: Επωφελής η σύμβαση για την οικονομία

Ευρωκοινοβούλιο: Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού η Βόζεμπεργκ - Πού εξελέγη ο Φ. Μπελέρης

gazzetta
gazzetta reader insider insider