Μήνυμα σφάλματος

Could not retrieve the oEmbed resource.

Spend It: Ρολόι γραφείου με ελβετική υπογραφή

Spend It: Ρολόι γραφείου με ελβετική υπογραφή

Μεταξύ κλεψύδρων με άμμο και μεταλλικών μαγνητικών σβόλων που «χτυπούν» τα δευτερόλεπτα, το ρολόι γραφείου είναι μια δύσκολη υπόθεση για κάποιον που θέλει ένα statement κομμάτι, το οποίο δεν θα... παλιώνει όσο περνάει ο χρόνος.

Ένα σύγχρονο γραφείο δεν επιτρέπεται να έχει απαρχαιωμένο εξοπλισμό και ένα ρολόι γραφείου έχει ταυτόχρονα διακοσμητικό και χρηστικό χαρακτήρα. Με τη βοήθεια του Bloomberg διαλέξαμε τρία μοναδικά ρολόγια γραφείου που ανταποκρίνονται στις σύχρονες ανάγκες και όλα τα γούστα, ενώ έχουν την κλασική υπογραφή της διάσημης ελβετικής τεχνογνωσίας.

• Around Five

Εικόνα

Το Around Five των Antoine Lorotte και Philippe Vallat είναι ένα ρολόι γραφείου που διαφέρει σημαντικά από την παράδοση της κλασικής ελβετικής ορολογοποιίας. Με κρυφό μηχανισμό και χωρίς δείκτες, μετράει την ώρα με ένα ιστίο, το οποία πραγματοποιεί «ευθεία» κίνηση 24 ωρών, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το επόμενο πρωί.

Τιμή: $3.850

• La Tour

La Tour είναι το όνομα που έδωσε στο φουτουριστικό ρολόι γραφείου ο ελβετικός οίκος ορολογοποιίας L’Epée 1839. Μέσα με μία διάφανη λεπτή γυάλινη προσθήκη με χρυσές λεπτομέρειες, βρίσκεται ο μηχανισμός επίσης σε χρυσό με δείκτες που δείχνουν την ώρα και τα λεπτά.

Τιμή: $4.360

• Classic Moon

Εικόνα

Ο ελβετικός οίκος ορολογοποιίας Jaeger-LeCoultre σχεδιάζει και κατασκευάζει τη σειρά ρολογιών γραφείου Atmos από το 1928. Με μηχανισμό που βασίζεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας και του αέρα στον χώρο, το Classic Moon, σε ροζ - χρυσό είναι ένα κλασικό κομμάτι για κάθε γραφείο.

Τιμή: $9.600