Spend It: Διακοπές στο Necker Island με 3.500 στερλίνες τη βραδιά

Spend It: Διακοπές στο Necker Island με 3.500 στερλίνες τη βραδιά

Το νησί που επιλέγουν για διάσημοι της πολιτικής και των τεχνών «άνοιξε» για το κοινό και αρχίζει να δέχεται κρατήσεις.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και οι - τότε - νεαροί πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, ο Νέλσον Μαντέλα, ο Τζίμι Κάρτερ, ο Τόνι Μπλερ, η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, είναι λίγοι μόνο από τους επώνυμους που έχουν περάσει ξέγνοιαστες στιγμές στο απομονωμένο νησί.

Πρόκειται για το «Necker Island». Είναι ένα νησί 30 στρεμμάτων στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους και ανήκει στον Ρίτσαρντ Μπράνσον από το 1978. Για πολλά χρόνια το νησί δεν διέθετε υποδομές, ενώ αργότερα έγινε το μέρος που έκανε τις προσωπικές του διακοπές ο ιδρυτής της Virgin Group.

Μετά από επενδύσεις άνω των 10 εκατ. δολάρια το νησί μετατράπηκε σε έναν επίγειο παράδεισο, αλλά και βιότοπο σπάνιων ειδών, δημιουργώντας ένα υπερπολυτελές θέρετρο. Παρά τις καταστροφές που προκλήθηκαν σε αυτό από τυφώνες, το νησί ετοιμάζεται να υποδεχτεί και πάλι επισκέπτες.

«Το "Necker Island" είναι το σπίτι μου και το αγαπημένο μου κρησφύγετο», γράφει ο Ρίτσαρντ Μπράνσον στην ιστοσελίδα του νησιού. «Σας προσκαλώ να εξερευνήσετε αυτόν τον ειδυλλιακό νησιώτικο παράδεισο για τον εαυτό σας και να εμπνευστείτε από την ομορφιά του».

Το κόστος είναι περίπου 3.500 λίρες Αγγλίας, ανά διανυκτέρευση.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ