Ella: Το παιδικό καροτσάκι της Glüxkind χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να κινείται και να σταματάει μόνο του

Το παιδικό καροτσάκι της Glüxkind χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει ευκολότερο το χειρισμό του από τους γονείς. Έχει δυνατότητα να πραγματοποιεί ελιγμούς χωρίς να το κρατάτε, διαθέτει σύστημα φρένων πολλαπλών επιπέδων και μιμείται ακόμη και το φυσικό λίκνισμα για να κοιμηθεί το μωρό σας.
Ella: Το παιδικό καροτσάκι της Glüxkind χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να κινείται και να σταματάει μόνο του

Η καναδική εταιρεία Glüxkind έρχεται να κακομάθει τους γονείς και όχι τα μωρά! Το παιδικό καρότσι Ella είναι εξοπλισμένο με τεχνητή νοημοσύνη για να διευκολύνει το χειρισμό του, μπορεί να κινείται μόνο του και φυσικά να λικνίζεται. Με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα συνηθισμένο καρότσι, ωστόσο είναι γεμάτο με εκπληκτικές δυνατότητες που λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια των γονιών.

Διαβάστε ακόμα: ErgoQuest Zero Gravity Workstation Ultimate - Αυτή είναι η πιο ακριβή καρέκλα gaming στον κόσμο

Το αναστρέψιμο κάθισμα του καροτσιού λειτουργεί με μπαταρίες και είναι εξοπλισμένο με προσαρμόσιμη υποβοήθηση ώθησης και διακοπής. Δεν θα σας κουράσει στις ανηφόρες ούτε θα σας κάνει να τρέμετε μήπως χάσετε τον έλεγχό του στις κατηφόρες, ειδικά όταν το καρότσι είναι πλήρως φορτωμένο.

Επίσης καθώς ο «λευκός θόρυβος» είναι διαπιστωμένο ότι βοηθά τα μωρά να κοιμούνται καλύτερα, το Ella όχι μόνο διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα αναπαραγωγής λευκού θορύβου αλλά και λειτουργία λικνίσματος.

A post shared by Glüxkind (@gluxkindhq)

Ενώ μπορείτε να διαχειρίζεστε τα τραγούδια και οι μελωδίες μέσω smartphone, το αποκορύφωμα του προϊόντος είναι αναμφισβήτητα οι ικανότητές του για αυτόνομη οδήγηση, καθώς είναι ικανό να κινείται χωρίς να χρειάζεται κάποιος να το σπρώχνει.

«Οι καινοτομίες του Ella δίνουν στους γονείς μια εμπειρία σχεδόν σαν να διαθέτουν νταντά», εξηγεί η Glüxkind Technologies. Η λειτουργία αυτόνομης κίνησης είναι ακόμη πιο χρήσιμη όταν το μωρό είναι στην αγκαλιά σας. Έτσι δεν θα χρειάζεται να κρατάτε το μωρό στο ένα χέρι και με το άλλο να σπρώχνετε το άδειο καρότσι.

A post shared by Glüxkind (@gluxkindhq)

Με βάρος 13,6 κιλά, το καρότσι διαθέτει επίσης σύστημα φρένων πολλαπλών επιπέδων, το οποίο αναλαμβάνει να σταματά «έξυπνα» το καροτσάκι χωρίς επίβλεψη.

Ο συνιδρυτής της GluxKind, Kevin Huang, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με το Ella, στοχεύουμε να κάνουμε τη γονική μέριμνα ευκολότερη, ξεκινώντας από το βασικό κομμάτι του εξοπλισμού: το καροτσάκι του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε τους γονείς να απολαμβάνουν τις πρώτες βόλτες τους στο γονεϊκό τους ταξίδι».

Η Glüxkind Technologies παρουσίασε το έξυπνο καρότσι στην πρόσφατη έκθεση τεχνολογίας CES 2023 του Λας Βέγκας. «Έχουμε καταβάλει πολλή σκληρή δουλειά σε αυτό το προϊόν και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το πάρουν στα χέρια τους οι πελάτες μας το 2023. Η ανάπτυξη έχει οδηγηθεί από τη δική μας εμπειρία ως νέοι γονείς», ανέφερε η Chief Product Officer της εταιρείας, Anne Hunger.

Οι παραδόσεις του Ella θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2023, στην τιμή των 3.300 δολαρίων. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Glüxkind Technologies.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ