Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όλα έτοιμα για τον γάμο του - Oι τελευταίες λεπτομέρειες

Οι διακοπές των Antetokounbros στη Μύκονο λίγες μέρες πριν τον λαμπερό γάμο του Γιάννη.
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όλα έτοιμα για τον γάμο του - Oι τελευταίες λεπτομέρειες

Στη Μύκονο, προκειμένου να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια και τους φίλους του, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και πριν την προετοιμασία για τη νέα σεζόν του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στην ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers του, φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές με τα αδέρφια του. Θανάσης, Γιάννης, Κώστας και Άλεξ πόζαραν στον φακό ενώ μεταξύ άλλων έκαναν βόλτα με σκάφος, απόλαυσαν το μπάνιο τους στη θάλασσα και διασκέδασαν πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων με τις ομάδες τους.

Μάλιστα, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, φημολογείται ότι επισκέφθηκαν το νησί προκειμένου να διοργανώσουν το bachelor party της συντρόφου του Γιάννη, με την όποια παντρεύονται σύντομα. Υπενθυμίζεται πως ο Giannis θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαράια, σε μια φαντασμαγορική τελετή, όπου θα βρεθούν δεκάδες λαμπεροί καλεσμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο θα κοστίσει ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια

Ο παραμυθένιος γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στην Πύλο την 1η Σεπτεμβρίου, στον οποίο έχει προσκληθεί σχεδόν ολόκληρο το παγκόσμιο αθλητικό jet-set! Εκτός από επώνυμους, ο ηγέτης των «Ελαφιών» έχει καλέσει και αρκετούς φίλους του από την παλιά του γειτονιά, τα Σεπόλια.

Εικόνα

Σύμφωνα με ΜΜΕ, ο γάμος του αστέρα του ΝΒΑ αναμένεται να κοστίσει συνολικά 800.000 ευρώ. Το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού θα φτάσει περίπου τις 100.000 ευρώ. Το συνολικό κόστος διαμονής αγγίζει τις 400.000 ευρώ. Ο στολισμός ανέρχεται σε 180.000 ευρώ ενώ στη διάθεση των καλεσμένων θα βρίσκεται και το κελάρι του resort με τα ελληνικά σπάνιας ποικιλίας κρασιά του (κόστος 85.000 ευρώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο, ροζέ κρασί βγάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Η ρομαντική χειρονομία

Ο Greek Freak έδωσε το παρών σε νυχτερινό μαγαζί στο «Νησί των Ανέμων» όπου διασκέδαζε με τα αδέρφια του, ενώ όλοι τους δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν με δεκάδες θαυμαστές τους. Οι Έλληνες αθλητές έκαναν την βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διασκέδασε σε γνωστό κλαμπ του νησιού, ενώ με τα αδέρφια του ήπιαν σαμπάνιες, ράπαραν και ξεφάντωσαν. Περιηγήθηκαν στα Ματογιάννια -με την προσωπική τους ασφάλεια- και παρότι ήταν 04:30 το πρωί ο κόσμος δεν σταμάτησε να τους εκδηλώνει την αγάπη του!