Τα Medi Cosmetic καταβάλουν το δώρο του Πάσχα την Παρασκευή 10 Απριλίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Medi Cosmetic καταβάλουν το δώρο του Πάσχα την Παρασκευή 10 Απριλίου
H εταιρεία στέκεται με αίσθημα ευθύνης πλάι στους εργαζομένους της και τις οικογένειες τους.

Τα Medi Cosmetic, μια Ελληνική 100% εταιρεία της οποίας οι εργασίες έχουν ανασταλεί από τις 14 Μαρτίου 2020 στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό, αντιστέκεται και προτάσσει την Εταιρική Υπευθυνότητα, σπεύδοντας να καταβάλει το Δώρο του Πάσχα στους εργαζομένους της, υποστηρίζοντας το «Πρώτα οι Άνθρωποί μας» που αποτελεί αρχή της εταιρείας. ....

Η κ. Μαρία Χατζηαναστασίου διευθύνουσα σύμβουλος των Μedi Cosmetic δήλωσε:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους μας και τις οικογένειες τους, μέσα σε ένα πρωτόγνωρο παγκόσμια περιβάλλον χτυπημένο από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, αλλά και σε μια ελληνική οικονομική πραγματικότητα που δεν πρόλαβε να σταθεί στα πόδια της από την δεκάχρονη μάχη που δίνει με την οικονομική ύφεση, εμείς ε π ι λ έ γ ο υ μ ε να μην αναβάλουμε την καταβολή του δώρου του Πάσχα στους εργαζόμενους μας».

Και απευθυνόμενη στους ανθρώπους των Medi Cosmetic συνέχισε :

«Η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός σας, συνέβαλε σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση προστασίας της ανθρώπινης ζωής, να αναλάβουμε, παρά την δυσκολία που παρουσιάζεται με την επιβληθείσα αναστολή εργασιών, να μην λείψει τίποτα από τα σπιτικά σας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, η Ελλάδα θα τα καταφέρει».

Παράλληλα η κ. Χατζηαναστασίου έστειλε θερμές ευχές για Καλό Πάσχα, υγεία κι ευημερία σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider