Έρχονται 411 μόνιμες θέσεις σε ΟΣΕ, ΑΔΜΗΕ και ΕΥΔΑΠ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έρχονται 411 μόνιμες θέσεις σε ΟΣΕ, ΑΔΜΗΕ και ΕΥΔΑΠ

«Μαγνήτη» για χιλιάδες υποψήφιους που αναζητούν έναν τρόπο διορισμού στο Δημόσιο, συνιστούν οι τρεις επικείμενοι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ για λογαριασμό τριών μεγάλων ΔΕΚΟ.

Πιο συγκεκριμένα, για τον ΟΣΕ και τον ΑΔΜΗΕ, εγκρίθηκε πρόσφατα με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, η πρόσληψη 111 μόνιμων υπαλλήλων. Στον ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) θα τοποθετηθούν 76 άτομα, κυρίως μηχανικοί και τεχνίτες, ενώ στον ΟΣΕ θα προσληφθούν 35 άτομα, διαφόρων ειδικοτήτων (μεταξύ των οποίων οδηγοί, σταθμάρχες και τεχνικοί), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με διαδικασίες ΑΣΕΠ εντός του καλοκαιριού, καθώς το αίτημα δεν έχει ακόμη υποβληθεί στην Ανεξάρτητη Αρχή προκειμένου να καταρτιστούν οι σχετικές προκηρύξεις.

Στο μεταξύ το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ θα προχωρήσει στην πρόσληψη 300 ατόμων, με σύμβαση εξηρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων ειδικοτήτων. Η εταιρεία θα ενισχυθεί κυρίως με διοικητικούς, εργάτες αποφοίτους υποχρεωτικής εκπαίδευσης αλλά και καταμετρητές με απολυτήριο Λυκείου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider