Καταργείται ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τέλος Απριλίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καταργείται ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τέλος Απριλίου
Η κατάργηση του δακτυλίου της Αθήνας είναι ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Καταργείται από αύριο, Τρίτη 17/3 και μέχρι τέλος Απριλίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη.

Συγκεκριμένα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω κορωνοϊού, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, ανακοίνωσε μία νέα δέσμη μέτρων.

Οι διευκρινίσεις της κυβέρνησης για την προστασία από τον Covid-19:

  • «Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας».
  • Δεν πρόκειται να κλείσουν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και πρατήρια υγρών καυσίμων και τράπεζες.
  • Στο πλαίσιο λήψης νέων μέτρων η κυβέρνηση επεκτείνει από την Τετάρτη το μέτρο αναστολής λειτουργίας και σε άλλα τμήματα του πρωτογενούς τομέα στις επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έχουν συναλλαγές με το κοινό. Εξαιρούνται τα φαρμακεία, τα σούπερ μάρκετ, ότι συνδέεται με τα πρατήρια τροφοδοσίας, τα πρατήρια καυσίμων καθώς και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
  • Όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.
  • Ο Πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και του ζήτησε οι Ιεροί Ναοί να μείνουν ανοιχτοί μόνο για προσευχή.
  • Στο σημερινό Eurogroup, η Ελλάδα προσέρχεται με αιτήματα και για εξαίρεση των δαπανών της υγείας από το πρωτογενές πλεόνασμα.
  • Σήμερα αποφασίστηκε ότι ολόκληρο το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ θα τεθεί στη διάθεση του συστήματος υγείας για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider