Συντάξεις Αυγούστου: Πληρωμή σε 2 «δόσεις» - Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συντάξεις Αυγούστου: Πληρωμή σε 2 «δόσεις» - Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
Η πληρωμή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων γίνεται πλέον την ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Αυγούστου για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων, ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ. Ειδικότερα, οι συντάξεις (κύριες και επικουρικές) ΟΠΣ – ΕΦΚΑ Αυγούστου για όλους όσους είναι νέοι συνταξιούχοι (Μισθωτοί και μη Μισθωτοί) από 1/1/2017 και έπειτα (νόμος 4387/2016) θα καταβληθούν την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου την Παρασκευή 26 Ιουλίου όπως και ο ΟΓΑ. Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα προχωρήσει στην πληρωμή των συντάξεων για τον Αύγουστο την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ενώ οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ θα δουν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς την Τρίτη 30 Ιουλίου.

Επίσης, ημέρα πληρωμής για τους συνταξιούχους του Δημοσίου για τον Αύγουστο θα είναι η Τρίτη 30 Ιουλίου, ενώ το ίδιο καθεστώς ισχύει τόσο για τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) όσο και για τις προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Αυγούστου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όπως είναι ήδη γνωστό, η πληρωμή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων γίνεται πλέον την ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Eurobank: Στο 55,48% το ποσοστό της στην Ελληνική Τράπεζα

Ανοδική αντίδραση του ευρώ στις γαλλικές εκλογές

ΕΕΕΠ: Στο στόχαστρο και η διαφημιστική δραστηριότητα των νόμιμων παρόχων τυχερών παιγνίων 

gazzetta
gazzetta reader insider insider