Σε προσλήψεις-εξπρές προχωρά ο ΟΗΕ στην Ελλάδα

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε προσλήψεις-εξπρές προχωρά ο ΟΗΕ στην Ελλάδα

Άμεση πρόσληψη και συμβόλαιο για τουλάχιστον ένα τρίμηνο (έως 31/3/2016 με δυνατότητα παράτασης) προβλέπει ο διαγωνισμός της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες που αφορά στην κάλυψη 13 θέσεων στην Ελλάδα.

Ο Οργανισμός προτίθεται να καλύψει:

- επτά θέσεις Οδηγών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (3 στην Λέσβο, 2 στην Ειδομένη, και από μία στην Σάμο και στην Χίο) για την μεταφορά των προσφύγων. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης, προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια θέση, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και μηχανικές γνώσεις.

- μία θέση Βοηθού Οικονομικών (για την Χίο), που θα συνδράμει στην τήρηση οικονομικών αρχείων για τις δαπάνες, τις πληρωμές και τις ημερήσιες συναλλαγές. ΟΙ ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν Απολυτήριο Λυκείου, γνώσεις οικονομικών, προηγούμενη εμπειρία, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, και καλή γνώση Η/Υ.

- δύο θέσεις Βοηθών Γραφείου (στην Χίο και στην Ειδομένη), για την υποστήριξη των διοικητικών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου, γνώσεις πάνω στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στα Λογιστικά και Οικονομικά, τριετή εμπειρία, άριστη γνώση της αγγλικής και του Η/Υ.

- τρεις θέσεις Βοηθών Υπηρεσιών (στην Λέσβο, την Κω και τη Χίο), που θα παρέχουν βοήθεια στην Κοινότητα Υποδοχής των Προσφύγων και θα διαθέτουν Απολυτήριο Λυκείου, τετραετή προυπηρεσία, άριστη γνώση αγγλικών και Η/Υ.

Οι αιτήσεις για όλες τις θέσεις υποβάλλονται έως αύριο στον δικτυακό τόπο www.unhcr.org/recruit/p11new.doc

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider