43 πτυχιούχους προσλαμβάνει η Τράπεζα της Ελλάδος

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
43 πτυχιούχους προσλαμβάνει η Τράπεζα της Ελλάδος

Η Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει την πλήρωση, κατόπιν επιλογής, 43 θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού Καταστήματός της.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (A.E.I.) της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ασφαλισμένη εργασιακή προϋπηρεσία μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου, στο αντικείμενο της ειδικότητας, άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας (προσηκόντως αποδεικνυόμενη) και ελληνική ιθαγένεια.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα επικουρείται στο έργο της από την εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και στελέχωσης «Egon Zehnder», σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική Προκήρυξη.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στον ιστοχώρο της Τράπεζας της Ελλάδος http://www.bankofgreece.gr όπου είναι διαθέσιμη και η αναλυτική Προκήρυξη.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση μόνο ηλεκτρονικά, επισυνάπτοντας αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (στην ελληνική και αγγλική γλώσσα), ενώ μπορούν να επιλέξουν μέχρι τρεις κωδικούς θέσης, εφόσον διαθέτουν τα αντίστοιχα προσόντα.

Όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν δοκιμαστικά για χρονική περίοδο δύο ετών μετά τη λήξη της οποίας, και εφόσον η υπηρεσία τους κριθεί ευδόκιμη, θα ενταχθούν με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210-3202092, 210-3202069 και 210-3202133 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 - 14:00).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider