Προσλήψεις φυλάκων σε Ακρόπολη και Αρχαιολογικό Μουσείο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Προσλήψεις φυλάκων σε Ακρόπολη και Αρχαιολογικό Μουσείο

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στους δύο διαγωνισμούς του υπουργείου Πολιτισμού που αφορούν στην πρόσληψη 194 Φυλάκων σε μουσεία, για την εφαρμογή του θερινού ωραρίου λειτουργίας.

Πρόκειται για τον διαγωνισμό του Μουσείου της Ακρόπολης, για 55 άτομα στην ειδικότητα ΔΕ Προσωπικό Ασφαλείας. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Μουσείου. Η προθεσμία θα τρέξει έως την Πέμπτη 17 Μαρτίου και οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη διεύθυνση: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42 Αθήνα (τηλ. επικοινωνίας: 210 - 9000 900, εσωτ. 419).

Σε εξέλιξη είναι και η διαδικασία πρόσληψης 139 εποχικών υπαλλήλων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, προκειμένου να λειτουργήσει κατά τη θερινή περίοδο με διευρυμένο ωράριο. Η πρόσληψη θα γίνει με επτάμηνες συμβάσεις (που θα λήγουν το αργότερο έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016) ενώ οι θέσεις αφορούν τις ειδικότητες: ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες 124, ΔΕ Νυχτοφύλακες 8 και ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας 7 θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως την Τετάρτη 16 Μαρτίου στη διεύθυνση: Τοσίτσα 1, Τ.Κ. 10682 – ΑΘΗΝΑ (τηλ. : 213- 2144820).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider