Νέους πτυχιούχους προσλαμβάνει ο όμιλος Μυτιληναίου

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέους πτυχιούχους προσλαμβάνει ο όμιλος Μυτιληναίου

Πρόγραμμα έμμισθης απασχόλησης για ένα έτος προσφέρει ο όμιλος Μυτιληναίου σε νέους ικανούς ανθρώπους που αναζητούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε ένα δυναμικό επαγγελματικό περιβάλλον και να αποκτήσουν προοπτική για το μέλλον.

Το πρόγραμμα «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» απευθύνεται σε νέους μέχρι 28 ετών και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα νέων εργαζομένων, οι οποίοι θα ζήσουν διαφορετικές επαγγελματικές εμπειρίες στις ποικίλες οργανωτικές δομές των εταιρειών του ομίλου, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα για 12μηνη έμμισθη απασχόληση, σε διάφορες διευθύνσεις των εταιρειών του Ομίλου, καθώς και συστηματική εκπαίδευση, προκειμένου να εξελίξουν την τεχνογνωσία και τις ικανότητές τους.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην εταιρική κουλτούρα του ομίλου - η οποία ενθαρρύνει την καινοτομία και την πρωτοβουλία σε όλα τα επίπεδα και προάγει την επιχειρηματική αριστεία και την κοινωνική υπευθυνότητα - και να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στις εταιρείες του ομίλου.

Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα εργασίας σε διαφορετικές διευθύνσεις των εταιρειών του ομίλου όπως: Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών, Εμπορική Διεύθυνση, Επικοινωνίας & Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Προμηθειών και Πληροφορικής.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν: πτυχίο ΑΕΙ, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, μικρή ή και καθόλου εργασιακή εμπειρία, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, άριστη γνώση MS Office και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το βιογραφικό τους στην ιστοσελίδα του ομίλου: www.mytilineos.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο e mail: [email protected]

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider