Στη Nova το γερμανικό πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2021

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη Nova το γερμανικό πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2021

Αποκλειστικά στη Nova θα προβάλεται από το καλοκαίρι του 2021 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια το γερμανικό πρωτάθλημα.

O Όμιλος United, ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με την Bundesliga International - θυγατρική της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Λίγκας (DFL) - για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων από τη σεζόν 2021-22 έως και το 2024-25 σε Ελλάδα, Κύπρο, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Β. Μακεδονία, Σερβία, Σλοβενία και Βουλγαρία.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τους αγώνες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της γερμανικής Bundesliga , το ετήσιο παιχνίδι του γερμανικού Σούπερ Καπ, καθώς και τους αγώνες πλέι - οφ ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες.

Oι συνδρομητές των καναλιών Novasports με αφετηρία τη νέα σεζόν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν πάνω από 300 αγώνες ετησίως ενός εκ των θεαματικότερων Πρωταθλημάτων της Ευρώπης (3.29 γκολ ανά αγώνα, τα περισσότερα από τα 5 κορυφαία της Γηραιάς Ηπείρου.

Να σημειωθεί ότι το γερμανικό πρωτάθλημα έρχεται να προστεθεί σε Ιταλικό (Serie A), Γαλλικό (Ligue 1) ενω αναμένονται και εξελίξεις με το Iσπανικό (Primera Division), το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr έχει ηδη διασφαλίσει η Nova με τος ανακοινώσεις να αναμένονται το προσεχές διάστημα.

Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider