Tο δίκτυο καταστημάτων Marks & Spencer στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tο δίκτυο καταστημάτων Marks & Spencer στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
.
Η Μarks & Spencer ολοκλήρωσε το έργο εκσυγχρονισμού της ενσύρματης και ασύρματης δικτυακής της υποδομής στο σύνολο των 28 καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. 

Η Μarks & Spencer ολοκλήρωσε το έργο εκσυγχρονισμού της ενσύρματης και ασύρματης δικτυακής της υποδομής στο σύνολο των 28 καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας συμπληρώσει 33 χρόνια δραστήριας παρουσίας και εξέλιξης στην εγχώρια αγορά, το ελληνικό τμήμα της Marks & Spencer φέρει το κύρος ενός κορυφαίου διεθνούς brand στον χώρο της ένδυσης, με επανειλημμένες βραβεύσεις για την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων του.

Οδηγώντας τις τάσεις της εποχής, η Marks & Spencer πρωτοπορεί εκ νέου προωθώντας τον κλάδο προς μια ψηφιακή εποχή με περισσότερη ταχύτητα, έμπνευση και βιωσιμότητα, έχοντας σταθερά τον πελάτη στην καρδιά της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.

Καθημερινές προκλήσεις και ψηφιακός μετασχηματισμός

Η Μarks & Spencer ανέθεσε στην Infinitum, πιστοποιημένο Gold Partner της HPE Aruba, ένα προηγμένο έργο ψηφιακού μετασχηματισμού, με στόχο την ομαλή μετάβαση των δικτυακών της υποδομών σε περιβάλλον Hybrid Cloud.

Επιθυμώντας να ενισχύσει την ασφάλεια των συσκευών της, έτσι ώστε να γνωρίζει κάθε στιγμή «ποιος ή ποια», «από πού» και «με ποια συσκευή» μπορεί να συνδεθεί στο πανελλαδικό της δίκτυο, η Μarks & Spencer επένδυσε σε μια νέα λύση, σχεδιασμένη με την πρωτοποριακή Edge to Cloud αρχιτεκτονική της ΗPE Aruba και υλοποιημένη με την τεχνογνωσία της Infinitum.

.

Μια λύση εναρμονισμένη με το ΑΙ πνεύμα της εποχής

Αποτελούμενη από μια ενιαία υποδομή για όλες τις τοποθεσίες, αυτή η ολοκληρωμένη λύση αξιοποιεί cloud-based μηχανισμούς της HPE Aruba για την παραγωγική διαχείριση και παρακολούθηση των εταιρικών δικτύων.

Πρόκειται για μηχανισμούς που παρέχουν εξελιγμένα χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης για λειτουργίες πληροφορικής (AIOps), όπως για παράδειγμα τα μοντέλα Μηχανικής Μάθησης (ML) για την αυτοματοποίηση και τον εξορθολογισμό των επιχειρησιακών ροών εργασίας.

Βέβαια, από τη νεα λύση δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι βελτιστοποιημένες λειτουργίες ασφάλειας της Aruba, οι οποίες βασίζονται σε μια Zero Trust προσέγγιση αναφορικά με τους ρόλους και τις πολιτικές που ακολουθούν οι χρήστες και οι συσκευές τους σε ολόκληρο το εύρος των εταιρικών δικτύων.

Πέρα από τη μείωση των κινδύνων, αλλά και του κόστους, η αρχιτεκτονική Zero Trust βελτιώνει σημαντικά τη συνολική εμπειρία των χρηστών, προλαμβάνοντας έναν μεγάλο αριθμό δυσλειτουργιών.

...

Τα οφέλη

Έχοντας αναβαθμίσει τις ψηφιακές τους υποδομές με την εξελιγμένη λύση των HPE Aruba και Infinitum, τα καταστήματα Marks & Spencer σε όλη την Ελλάδα απολαμβάνουν ήδη μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:

-Ενοποιημένη διαχείριση και αποτελεσματική παρακολούθηση του ενσύρματου και του ασύρματου δικτύου της εταιρείας
-Μείωση του χρόνου ανάπτυξης του δικτύου, με παράλληλη εξοικονόμηση εσωτερικών πόρων
-Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, αξιοπιστία και ασύρματη εξυπηρέτηση end points και συσκευών IoT
-Ελαχιστοποίηση της πολυπλοκότητας και σημαντική βελτίωση της απόδοσης του δικτύου
-Γρήγορη και ασφαλή ενσωμάτωση νέων εφαρμογών
-Επιτυχημένη επέκταση της επιχειρησιακής συνέχειας της Marks & Spencer από τα κεντρικά γραφεία, στο σύνολο των καταστημάτων της
-Ενίσχυση της παραγωγικότητας του εταιρικού δυναμικού
-Βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών
-Μεγιστοποίηση της αξίας της εταιρικής επένδυσης

Μέσω αυτού του ολοκληρωμένου έργου ψηφιακού μετασχηματισμού, η κορυφαία αλυσίδα retail υιοθέτησε μια “Worry-Free” αρχιτεκτονική ΙΤ που της επιτρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία για την εξέλιξή της.

Ταυτόχρονα η Marks & Spencer παραμένει συνεπής στη δέσμευσή της να προσφέρει βιώσιμη αξία και να βελτιώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις που προσφέρουν οι Infinitum και HPE Aruba για τα καταστήματα λιανικής, κάνοντας κλικ εδώ.

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider