Τα γραφεία της Novibet μετατρέπονται σε hub τεχνολογικής καινοτομίας: Nέες ιδέες με τεχνολογίες AI και machine learning

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα γραφεία της Novibet μετατρέπονται σε hub τεχνολογικής καινοτομίας: Nέες ιδέες με τεχνολογίες AI και machine learning
Τον Οκτώβριο, το tech hub της εταιρείας στην Ελλάδα αφιέρωσε ένα διήμερο στη δημιουργία ‘production-ready’ ιδεών μέσα από ομαδική συνεργασία, αξιοποιώντας τεχνολογίες AI και machine learning.

Η Novibet βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια εντυπωσιακή φάση ανάπτυξης, επεκτείνοντας την παρουσία της σε νέες αγορές και επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό και σε νέα γραφεία. Με την εμπειρία της στον κλάδο του GameTech και την παρουσία της σε δέκα αγορές παγκοσμίως, η εταιρεία έχει περισσότερους από 800 εργαζομένους, με το τμήμα τεχνολογίας της να ξεχωρίζει για το μέγεθος του.

Μια από τις ξεχωριστές πτυχές της Novibet είναι η επένδυση στην τεχνολογία, δίνοντας έμφαση αποκλειστικά στο in-house, χτίζοντας πάνω στη δική της ιδιόκτητη πλατφόρμα. Αυτή η προσέγγιση την καθιστά ευέλικτη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του online gaming, επιτρέποντάς της να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Η ομάδα τεχνολογίας χρησιμοποιεί μεθοδολογία Agile (Scrum), τονίζοντας τη συνεργασία και την επαναληπτική διαδικασία (sprints), για να διασφαλίσει ότι το τελικό προϊόν ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών.

AI Hackathon στα γραφεία της Novibet

Τον Οκτώβριο, το tech hub της εταιρείας στην Ελλάδα διοργάνωσε ένα διήμερο Hackathonγια τη δημιουργία "production-ready" ιδεών μέσα από ομαδική συνεργασία, αξιοποιώντας τεχνολογίες AI και machine learning.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου οι συμμετέχοντες σχημάτισαν ομάδες και συν-δημιούργησαν prototypes και product enhancements δίνοντας προτεραιότητα σε AI features. Οι συμμετέχουσες ομάδες, έπειτα από παραγωγικό brainstorming και διατμηματική συνεργασία, ανέπτυξαν τις ιδέες τους κλείνοντας τη δεύτερη ημέρα με το pitching των προτάσεων.

Μετά το τέλος του Hackathon, οι ομάδες έλαβαν σημαντικά σχόλια για τις ιδέες τους και πώς αυτές θα μπορούσαν να εφαρμοστούν προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εμπειρία χρήστη που προσφέρει η πλατφόρμα της Novibet.

Σε πρώτο πλάνο οι νέοι επαγγελματίες

...

Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, η Novibet δεν θα μπορούσε παρά να είναι από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για τα ανερχόμενα ταλέντα της εγχώριας αγοράς εργασίας. Τα μέλη του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, επισκέφθηκαν τα γραφεία της εταιρείας και συμμετείχαν σε διαδραστικά workshops με βασική θεματολογία το Business Intelligence & Data Management. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος όπως τεχνολογία, στατιστική, marketing και διοίκηση επιχειρήσεων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Novibet, να ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη της εταιρείας, και να δουλέψουν μέσα από ομάδες σε πραγματικά projects.

Η Novibet, παράλληλα με την αναπτυξιακή της τροχιά μεριμνά για την αξιοποίηση του ταλέντου στην ελληνική αγορά εργασίας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη γεφύρωση των Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας ώστε οι νέες γενιές να αποκτούν από νωρίς εικόνα για το συνδυασμό των κατάλληλων δεξιοτήτων που θα τους διαφοροποιήσουν. Κάτι που η Novibet επιχειρεί μέσα από σειρά συνεργειών με Πανεπιστημιακούς φορείς και συλλόγους δραστήριων φοιτητικών ομάδων, όπως το ThinkBiz που στοχεύουν να ξεκλειδώσουν τις επιχειρηματικές δεξιότητες και δυνατότητες κάθε φοιτητή.

Η Novibet αποδεικνύει με πράξεις ότι το “Νoviverse” είναι ένα ‘σύμπαν’ επιχειρηματικής κουλτούρας όπου συνυπάρχουν: η καινοτομία , η συνεργασία και η συν-δημιουργία. Δες και εσύ πώς μπορείς να γίνεις μέρος του “Noviverse”στο careers.novibet.com.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider