Noviverse: Το σύμπαν της Novibet είναι γεμάτο με νέες τεχνολογίες και συνεχές upskilling

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Noviverse: Το σύμπαν της Novibet είναι γεμάτο με νέες τεχνολογίες και συνεχές upskilling
Η Novibet, η κορυφαία GameTech εταιρεία με διεθνή παρουσία, βρίσκεται πάντα μπροστά στις εξελίξεις και επιδεικνύει έντονη κινητικότητα.

Η Novibet, η κορυφαία GameTech εταιρεία με διεθνή παρουσία, βρίσκεται πάντα μπροστά στις εξελίξεις και επιδεικνύει έντονη κινητικότητα.

Το 2023 αποτελεί αναμφίβολα μια χρονιά ορόσημο για τη Novibet. Κι αυτό γιατί κατάφερε να επεκταθεί σε νέες αγορές, να αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό της και, παράλληλα, να εστιάσει στην συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας ψυχαγωγίας που προσφέρει. Τόσο η επέκταση σε έξι νέες αγορές μέσα στο έτος, όσο και ο διπλασιασμός των ανθρώπων της τα τελευταία δύο χρόνια μαρτυρούν την εξωστρέφεια της εταιρείας, τη βαρύτητα που δίνει στο ανθρώπινο παράγοντα, καθώς και τις φιλόδοξες επιδιώξεις της για το άμεσο μέλλον.

Φυσικά μέσα σε όλα αυτά, η Novibet καταφέρνει πάντα να πρωτοπορεί και να βρίσκεται μπροστά στις τεχνολογικές (και όχι μόνο) εξελίξεις.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη σε πρώτο πλάνο

Οι λέξεις «AI» και «Τεχνητή Νοημοσύνη» μπορεί να προστέθηκαν σχετικά πρόσφατα στο λεξιλόγιό μας, ωστόσο η Novibet τις χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, το tech hub της εταιρείας στην Ελλάδα αφιέρωσε ένα διήμερο στην οργάνωση ενός Hackathon για τη δημιουργία «production-ready» ιδεών μέσα από ομαδική συνεργασία, αξιοποιώντας τεχνολογίες AI και machine learning.

Σε αυτόν τον τεχνολογικό διαγωνισμό, οι εργαζόμενοι χωρίστηκαν σε ομάδες συν-δημιουργώντας prototypes και product enhancements με προτεραιότητα σε AI χαρακτηριστικά. Οι συμμετέχουσες ομάδες, έπειτα από παραγωγικό brainstorming και δια-τμηματική συνεργασία, ανέπτυξαν τις ιδέες τους κλείνοντας τη δεύτερη ημέρα με την παρουσίαση των προτάσεών τους.

Εκτός από αυτό, η Novibet ήταν υποστηρικτής και στο πρώτο AI Summit που διοργανώθηκε από το Product Led Hub στο Ωδείο Αθηνών συγκεντρώνοντας περισσότερους από 200 επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της τεχνολογίας, με κύρια πεδία ενδιαφέροντος το product development και το data science. Μιλάμε για ένα σπουδαίο συνέδριο, το οποίο έδωσε την ευκαιρία να ακουστούν ιδέες για την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης, τις πιο αποτελεσματικές πρακτικές εφαρμογής της και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει.

Επενδύοντας σταθερά στη νέα γενιά

Η επίτευξη υψηλών στόχων και η διεθνής αναπτυξιακή τροχιά είναι πάντα αποτέλεσμα συντονισμένης ομαδικής προσπάθειας κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Novibet. Έτσι, με κύριο γνώμονα τη δημιουργία ενός συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος ανοιχτό σε νέες ιδέες και καινοτόμες πρακτικές, η εταιρεία δίνει φωνή στη νέα γενιά τόσο με συμμετοχή σε ημέρες καριέρας όσο και φιλοξενώντας στα γραφεία της φοιτητικές ομάδες δημιουργώντας γέφυρες μεταξύ Πανεπιστημίων και αγοράς εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, φιλοξενήθηκαν πρόσφατα στα κεντρικά γραφεία της Novibet στην Αθήνα μέλη του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, συμμετείχαν σε διαδραστικά workshops, αντάλλαξαν απόψεις με στελέχη της εταιρείας, και συμμετείχαν σε mentoring sessions σχετικά με Business Intelligence & Data Management.

Επίσης, η Novibet υποστήριξε ως Gold Sponsor τις Ημέρες Καριέρας που πραγματοποιήθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με περισσότερους από 1000 υποψηφίους να επισκέπτονται το περίπτερο της εταιρείας κατά τη διάρκεια του διημέρου!

Ως επιστέγασμα των παραπάνω ήρθε και η διάκριση στα φετινά HR Awards, στην κατηγορία «Change Management Initiatives/Strategy», επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή τροχιά της Novibet μέσα στο 2023.

Το ιδιαίτερα απαιτητικό πλάνο επέκτασης σε νέες αγορές, η αξιοσημείωτη αύξηση του ανθρωπίνου δυναμικού, και η ενσωμάτωση νέων εργαζομένων με διαφορετικά backgrounds είναι σίγουρα κάποιοι από τους παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία.

Αν θέλεις κι εσύ να εργαστείς σε μία από τις κορυφαίες GameTech εταιρείες με διεθνή παρουσία, εξερεύνησε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Novibet και γίνε μέρος της ομάδας!

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider