Πότε παρουσιαζεται το iPhone 16

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πότε παρουσιαζεται το iPhone 16
H Apple προετοιμάζεται για το πολυαναμενόμενο event του Σεπτεμβρίου, στο οποίο ο τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να παρουσιάσει τις νέες καινοτομίες του.

H Apple προετοιμάζεται για το πολυαναμενόμενο event του Σεπτεμβρίου, όπου ο τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να παρουσιάσει τις νέες καινοτομίες του. Φέτος, οι προβολείς πέφτουν πάνω στη νέα σειρά iPhone 16, αλλά και στα καινούρια Apple Watch Series 10 και στα επόμενης γενιάς AirPods 4.

Παραδοσιακά η Apple παρουσιάζει τα νέα προϊόντα στις αρχές Σεπτεμβρίου και το ίδιο αναμένεται να κάνει και φέτος. Βάσει των προηγούμενων ετών, τα αποκαλυπτήρια του iPhones 16 είναι πιθανό να γίνουν στις 10 Σεπτεμβρίου. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά, γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ οι συσκευές θα αρχίσουν να καταφθάνουν στα καταστήματα στις 20 Σεπτεμβρίου. Οι αναφορές τηλεπικοινωνιακών παρόχων της Νότιας Κορέας ευθυγραμμίζονται με αυτό το χρονοδιάγραμμα, άρα πιθανώς να αναμένουμε ένα συντονισμένο, παγκόσμιο λανσάρισμα.

Τι να περιμένουμε από το iphone 16

Η σειρά iPhone 16 αναμένεται να είναι σημαντικά αναβαθμισμένη από πλευράς design και απόδοσης. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα χαρακτηριστικά είναι το φημολογούμενο σώμα τιτανίου, το οποίο αναμένεται να προσδίδει μια πιο φανταχτερή και πιο καλαίσθητη εμφάνιση σε σύγκριση με το αλουμίνιο του iPhone 15 Pro. Το τιτάνιο αναμένεται επίσης να εγγυάται μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές, χαρίζοντας στη συσκευή αντοχή και premium look μαζί.

Η νέα σειρά θα αποτελείται από 4 μοντέλα: τα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max. Τα απλά μοντέλα αναμένεται να έχουν το τσιπ A18 Bionic, που θα εξασφαλίζει ισχυρή απόδοση για τις καθημερινές εργασίες. Τα μοντέλα Pro φημολογείται ότι θα έχουν επεξεργαστή A18 Pro, ο οποίος υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα για τους απαιτητικούς χρήστες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider