Επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ από την Volotea

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ από την Volotea
Στόχος ο καλύτερος συντομισμός των πτήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών.

Περί τα 15 εκατομμύρια ευρώ στην βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της ετοιμάζεται να επενδύσει η Volotea με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την δυναμική της πορεία.

Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας το οποίο ξεκινά από φέτος το καλοκαίρι, θα περιλαμβάνει καλύτερο συντονισμό των πτητικών λειτουργιών αλλά και βελτιωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

Να υπενθυμίσουμε ότι το προηγούμενο έτος η Volotea μετέφερε περί τα 6,6 εκατομμύρια επιβάτες, σημειώνοντας αύξηση 36% σε σχέση με το 2017. Στόχος της όπως διευκρινίζει η εταιρεία είναι να παραμείνει ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών της δίνοντας έμφαση στην ακρίβεια και την ευελίξια των υπηρεσιών της που εκτείνονται από την κράτηση του εισιτηρίου έως και την άφιξη στον προορισμό.

Και την προηγούμενη χρονιά η εταιρεία προχώρησε σε επενδύσεις , προσθέτοντας στο στόλο της επιπλέον έξι Airbus A319, με βάσεις σε Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα, ενώ ενίσχυσε και το προσωπικό καμπίνας.

Παράλληλα έθεσε σε εφαρμογή ένα εργαλείο προγραμματισμού πτήσεων για να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις στο πικ της τουριστικής σεζόν, προσέθεσε και μια γραμμή προτεραιότητας για την επιβίβαση, βελτίωσε τις υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου καθώς και το mobile app της, αλλά και εγκαινίασε το δικό της loyalty program - πρόγραμμα πιστότητας πελατών.

Τέλος προχώρησε και σε αλλαγές εντός της καμπίνας του αεροσκάφους Αirbus A319, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας της αλλά και κάνοντας κατά 5% πιο φαρδιές τις θέσεις των επιβατών για λίγο πιο άνετη ταξιδιωτική εμπειρία.

Να σημειωθεί ότι η Volotea επενδύει και στη χώρα μας, ανακοινώνοντας φέτος δύο ακόμα νέους προορισμούς, σε Ρόδο και Ντουμπρόβνικ.

Με τα νέα δρομολόγια που ξεκίνησαν πρόσφατα, η Volotea θα εξυπηρετεί από την Αθήνα ένα σύνολο 10 προορισμών: 4 δρομολόγια στο εσωτερικό (Σαντορίνη, Μύκονος, Ηράκλειο και Ρόδος), 4 στην Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα και Βερόνα), 1 στην Κροατία (Ντουμπρόβνικ) και ακόμα ένα στη Γαλλία (Στρασβούργο) το οποίο ξεκίνησε τον Ιούνιο.

Ειδικά στην χώρα μας, η εταιρεία μέσα σε ένα χρόνο μετέφερε 360.000 επιβάτες στην Αθήνα, αύξηση που ξεπερνά κατά 250% τους 103.000 επιβάτες της προηγούμενης 12μηνης περιόδου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider