Εξπρές δρομολόγιο Πεκίνο - Φρανκφούρτη από την Air China

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εξπρές δρομολόγιο Πεκίνο - Φρανκφούρτη από την Air China

Ένα νέο express δρομολόγιο μεταξύ Κίνας και Ευρώπης σχεδιάζει η Air China σε συνεργασία με τα αεροδρόμια του Πεκίνου και της Φρανκφούρτης. Το νέο δρομολόγιο το οποίο θα ονομάζεται «Easy Way Beijing-Frankfurt» επιτρέπει στους επιβάτες να ταξιδεύουν πιο εύκολα μεταξύ της κινεζικής πρωτεύουσας και του χρηματοοικονομικού κέντρου της Γερμανίας.

Ο αερομεταφορέας με έδρα το Πεκίνο είχε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Πεκίνου ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η συμφωνία περιλαμβάνει αποκλειστικές θυρίδες ελέγχου εισιτηρίων, πύλες επιβίβασης και καρουζέλ αποσκευών καθώς και μέτρα για τη μείωση των χρόνων μεταφοράς για τους επιβάτες Φρανκφούρτης-Πεκίνου.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Αir China, της θηγατρικής του εθνικού αερομεταφορέα της Κίνας, Φενγκ Γκανγκ, η Air China είχε ανοίξει την γραμή Πεκίνο - Φρανκφούρτη ήδη από το 1989. Σήμερα εκτελεί δύο καθημερινές απευθείας πτήσεις στη γραμμή Πεκίνου-Φρανκφούρτης, χρησιμοποιώντας αεροσκάφη Boeing 747-8 και Boeing 777-300.

Μέχρι στιγμής η πληρότητα των δρομολογίων για την συγκεκριμένη διαδρομή φτάνουν στο 91% και με την νέα υπηρεσία αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider