Κερδίστε ένα αυτοκίνητο ταξιδεύοντας με το Νήσος Σάμος

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κερδίστε ένα αυτοκίνητο ταξιδεύοντας με το Νήσος Σάμος

Το νέο δρομολόγιό της από Πειραιά για Πάρο - Νάξο - Σαντορίνη γιορτάζει η Hellenic Seaways, η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, χαρίζοντας μοναδικά δώρα.

Δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες του επιβατηγού κοινού, η Hellenic Seaways επεκτείνει την παρουσία της στις Κυκλάδες και δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες του πλήρως ανακαινισμένου «Νήσος Σάμος» να συμμετέχουν σε κλήρωση για δύο ολοκαίνουρια αυτοκίνητα.

Οι δύο υπερτυχεροί θα κερδίσουν τα αυτοκίνητα μέσω του διαγωνισμού «Ζήσε το ταξίδι», ο οποίος ξεκίνησε την 1η Ιουνίου και συνεχίζεται έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2017. Σε αυτό το πλαίσιο, θα πραγματοποιηθούν δύο κληρώσεις, στις 25 Ιουλίου και 25 Σεπτεμβρίου, για ένα αυτοκίνητο τύπου FIAT 500 και ένα τύπου FIAT 500 cabrio αντίστοιχα.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να μπουν στην κλήρωση είναι να απολαύσουν τις διακοπές τους στην κατάλευκη Πάρο, στη γραφική Νάξο και στην ονειρεμένη Σαντορίνη με τη φιλοξενία και τις παροχές του ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος»

Αναλυτικότερα οι συμμετέχοντας θα πρέπει να προμηθευτούν το σχετικό κουπόνι συμμετοχής του διαγωνισμού, σε ένα από τα σημεία εντός του πλοίου και συγκεκριμένα στην υποδοχή του πλοίου και στο κεντρικό μπαρ. Κουπόνια μπορούν να παραληφθούν και από τα κεντρικά γραφεία της πλοιοκτήτριας εταιρίας Hellenic Sea Ways στον Πειραιά. Στη συνέχεια πρέπει να συμπληρώσει ορθώς τα ακόλουθα στοιχεία στο ατομικό του κουπόνι και να το ρίξει σε μια από τις σηματοδοτημένες κάλπες του διαγωνισμού που βρίσκονται εντός τους πλοίου.

Ο κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να παραλάβει προσωπικά μόνο ένα κουπόνι ανά ημέρα δρομολογίου του πλοίου, το οποίο είναι ατομικό και δεν μεταβιβάζεται. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με περισσότερα κουπόνια του ενός, μόνον υπό την προϋπόθεση ότι οι πολλαπλές συμμετοχές τους είναι μοναδικές ανά ημέρα δρομολογίου του πλοίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το διαγωνισμό επισκεφτείτε τον σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider