Εορταστικές προσφορές για διεθνείς προορισμούς από την Emirates

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εορταστικές προσφορές για διεθνείς προορισμούς από την Emirates

Με ειδικές προσφορές τόσο για την Οικονομική όσο και για την Business Θέση σε διεθνείς, δημοφιλείς προορισμούς, εγκαινιάζει τον νέο έτος η Emirates. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε τις ειδικές εκπτώσεις της στο νέο χριστουγεννιάτικο πακέτο με την ονομασία «Hello 2018».

Όσοι αναζητούν τις διακοπές των ονείρων τους, αλλά και όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν τους αγαπημένους τους, μπορούν να επωφεληθούν από μεγάλες εκπτώσεις, κλείνοντας τα εισιτήριά τους από τις 19 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο από 9 Ιανουαρίου έως 26 Ιουνίου 2018. Για να κλείσετε την επόμενη πτήση σας με την Emirates, επισκεφθείτε το emirates.gr.

Οι ειδικές προσφορές περιλαμβάνουν:

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ:

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ:

ΟικονομικήBusiness
Ντουμπάι

€ 399

€ 1869

*Νέα Υόρκη

€ 399

€ 1999

Σιγκαπούρη

€ 619

€ 2259

Μπανγκόκ

€ 579

€ 2209

Χονγκ Κονγκ

€ 559

€ 2129

Σανγκάη

€ 609

€ 1979

Μελβούρνη

€ 979

€ 2909

Γιοχάνεσμπουργκ

€ 579

€ 1939

Να υπενθυμίσουμε ότι η Emirates προσφέρει επίσης στους επιβάτες πάνω από 2,500 κανάλια ψυχαγωγίας, μέσω του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της. Οι επιβάτες όλων των θέσεων μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε εκλεκτά κρασιά και σειρά πιάτων εμπνευσμένων από την τοπική κουζίνα, παρασκευασμένων με ολόφρεσκα, αγνά υλικά. Επιπλέον έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φημισμένη φιλοξενία που προσφέρει το πολυπολιτισμικό πλήρωμα, το οποίο μεταξύ άλλων αποτελείται και από Έλληνες και Ελληνίδες. Τέλος, η Emirates προσφέρει το ιδιαίτερα γενναιόδωρο επιτρεπτό όριο αποσκευών 35 κιλών στην Οικονομική Θέση, 40 κιλών στην Business και 50 κιλών στην Πρώτη Θέση.

Οι σημαντικότεροι σταθμοί για την Emirates το 2017Η Emirates ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1985 διαθέτοντας μόνο δύο αεροσκάφη και μέσα σε αυτά τα χρόνια κατάφερε να αναπτύξει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους παγκοσμίως, ο οποίος αποτελείται αποκλειστικά από Airbus A380 και Boeing 777.

Την φετινή χρονιά ο αερομεταφορέας υποδέχτηκε το 100ό Airbus A380 ενώ παρουσίασε νέους εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους των αεροσκαφών Boeing 777.

Παράλληλα ανακαίνισε το A380 Onboard Lounge και την απευθείας πτήση που συνδέει τη Νέα Υόρκη με την Αθήνα όλο το χρόνο. Στο δίκτυο των προορισμών της ενέταξε επίσης και την Phnom Penh και το Ζάγκρεμπ.

Τέλος τόσο σε επίπεδο στόλου όσο και παρεχόμενων υπηρεσιών, η εταιρεία διατήρησε τον ηγετικό της ρόλο στον κλάδο, προσπαθώντας όχι απλώς να ικανοποιεί τους επιβάτες, αλλά να ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η Emirates για το 2017 αναγνωρίστηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία του Κόσμου στα TripAdvisor Travellers’ Choice Awards for Airlines, ενώ έλαβε και τέσσερα βραβεία στα Business Traveller Awards 2017, δύο βραβεία στα ULTRAS 2017 Awards, ένα βραβείο κοινού για την καλύτερη ψυχαγωγία εν πτήσει στα APEX Passenger Choice Awards 2017 και φυσικά κέρδισε και το βραβείο για την Καλύτερη Ψυχαγωγία Εν Πτήσει για 13η χρονιά στα Skytrax World Airline Awards 2017.

Η εταιρεία εξακολουθεί να επενδύει στην περαιτέρω ανάπτυξή της. Ήδη παραγγείλει 40 νέα Boeing 787 Dreamliners και αναπτύσσει ταχύτατα το δίκτυό της χάρη στη συνεργασία της με τη flydubai.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider