Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Greek Hospitality Awards 2018

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Greek Hospitality Awards 2018

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Greek Hospitality Awards 2018. Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν συμμετάσχουν στην ανάδειξη των μεγάλων νικητών και του κορυφαίου ελληνικού ξενοδοχείου μπορούν να επισκεφθείτε το hospitality.ethosawards.eu και να επιλέξουν το δικό τους προτιμώμενο ξενοδοχείο μεταξύ των υποψηφίων.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40.

Στο πλαίσιο του θεσμού των Greek Hospitality Awards, βραβεύεται το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο, πέραν των κατηγοριών βραβείων των επιμέρους θεματικών ενοτήτων.

Η ανάδειξη των αρίστων της ελληνικής ξενοδοχίας, μέσα από τα Greek Hospitality Awards, έχει ως στόχο να αποτελέσει αποτελεσματικό εργαλείο marketing για τον κλάδο, με εμβέλεια όχι μόνο εσωτερική, αλλά και διεθνή.

Ενδεικτικό της δυναμικής των Greek Hospitality Awards 2018 είναι το γεγονός ότι οι νικητές των βραβείων αποστέλλονται στον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας (ATOR), στην Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μεγάλης Βρετανίας (ABTA), στον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Γερμανίας και στο σύνολο των αραβικών τουριστικών γραφείων, που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Greek Tourism Workshop 2018 σε Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ντουμπάι και Λίβανο.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2018 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, θα βραβευθεί το κορυφαίο ξενοδοχείο της χώρας (Top Greek Hotel 2018) και θα απονεμηθούν συνολικά 88 κατηγορίες βραβείων σε 4 θεματικές ενότητες

Στόχος των βραβείων Greek Hospitality Awards 2018 είναι να αναδείξει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικά γραφεία της χώρας.

Οι κατηγορίες βραβείων περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: «Top Greek Hotel 2018» και 4 βασικές θεματικές ενότητες:

  1. BEST GREEK CITY HOTELS
  2. BEST GREEK RESORTS
  3. BEST GREEK HOTEL FACILITIES
  4. SPECIAL AWARDS

Επίσης, θα απονεμηθούν 4 Distinctions τα οποία είναι:

  1. Greek Hospitality Leader
  2. Greek Hospitality Personality
  3. Greek Hospitality Rising Star
  4. Best Hotel Developer

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider