Πασχαλινές εξορμήσεις με την υπογραφή της Grecotel

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πασχαλινές εξορμήσεις με την υπογραφή της Grecotel

Ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για πασχαλινές σας αποδράσεις, στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας παρέα με την οικογένεια και τους φίλους προσφέρουν το φετινό Πάσχα τα πολυτελή ξενοδοχεία της Grecotel.

Με επίκεντρο την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, τα resorts της Grecotel στην Κυλλήνη, το Ρέθυμνο, το Σούνιο, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα και την Καλαμάτα προσκαλούν τους επισκέπτες να γνωρίζουν τα ξεχωριστά ήθη και έθιμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για πασχαλινές σας αποδράσεις. Ο συνδυασμός της κατανυκτικής ατμόσφαιρας των ημερών και της ανοιξιάτικης φύσης, με το εκλεπτυσμένο στυλ των ξενοδοχείων της Grecotel, τα πλούσια εορταστικά γεύματα, το παραδοσιακό ελληνικό γλέντι, τις εκδρομές και τις αμέτρητες δραστηριότητες για τα παιδιά στη Grecoland, καθώς και ευκαιρίες για στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνισης στα spa των ξενοδοχείων, υπόσχονται να προσφέρουν μία συνολική υπέροχη και άκρως εορταστική εμπειρία για όλη την οικογένεια!

  • OLYMPIA RIVIERA & AQUA PARK | Για το αυθεντικό Πάσχα της Grecotel επιλέξτε το Olympia Riviera & Aqua Park. Σας καλωσορίζουμε στην Πελοπόννησο σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με ένα απίθανο υδάτινο πάρκο που θα ξετρελάνει τα παιδιά, ένα μοναδικό τετραήμερο πρόγραμμα και το πιο εντυπωσιακό spa με θαλασσοθεραπεία.
  • CARAMEL | Στο βραβευμένο ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, θα ζήσετε ένα ξεχωριστό Πάσχα, με κατάνυξη, μεγαλοπρέπεια αλλά και απαράμιλλο στυλ. Εδώ οι καρδιές λύνονται - και δένονται - με καλή παρέα, ρακή, άγριες αγκινάρες και χειροποίητα παξιμάδια βουτηγμένα σε αρωματικό λάδι, όλα από την φάρμα μας Agreco.
  • CAPE SOUNIO | Πάσχα με κατάνυξη στο ακρωτήρι του Μύθου και όλη την πολυτέλεια ενός μοναδικού resort: Cape Sounio. Αξέχαστες εμπειρίες για σας και τα παδιά σας με ειδικό τετραήμερο πρόγραμμα και δραστηριότητες. Spa με Ayurveda, φαντασμαγορικά βεγγαλικά, πλούσια παραδοσιακά εορταστικά γεύματα με επιλεγμένες συνταγές και υλικά από τα χωριά της Κρήτης και ατελείωτο γλέντι με ζωντανή μουσική.
  • ASTIR * EGNATIA ALEXANDROUPOLIS | Σε απόσταση αναπνοής από την πόλη, μέσα σε ένα καταπράσινο πευκόδασος που συναντά τη θάλασσα, το Mega Resort Astir*Egnatia Alexandroupolis αποτελεί ιδανικό σκηνικό για να λαμπρύνετε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα με τα ήθη και τις παραδόσεις μας. Θα γιορτάσουμε μαζί με ευλάβεια και πολυτέλεια σε έναν τόπο περήφανο και αυθεντικό.
  • LARISSA IMPERIAL | Εδώ οι άνθρωποι ξέρουν από γιορτή! Με ορμητήριο το πολυτελές Larissa Imperial, ανακαλύψτε τον Τύρναβο, την Ελασσόνα & την Αγιά και βιώστε τα ξεχωριστά έθιμά τους με ρίζες που χάνονται στα βάθη των αιώνων. Οι «Λαζαρίνες» και τα «Πασχαλόγιορτα» θα σας καλωσορίσουν με πολύχρωμα λουλούδια, τραγούδια, χορούς και άφθονο τσίπουρο, στην ανοιξιάτικη λύση.
  • FILOXENIA | Αυθεντικές στιγμές παράδοσης, πανδαισία γεύσεων και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια συνθέτουν το φετινό ανοιξιάτικο σκηνικό στο αγαπημένο Filoxenia. Γιορτάστε την άνοιξη και τις Άγιες Μέρες του Πάσχα με ζεστασιά σε ένα υπέροχο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα. Μη χάσετε το θρυλικό Σαϊτοπόλεμο στην παραλία της Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider