18-24 Travel: Τριήμερο στο Βελιγράδι από 59 ευρώ!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
18-24 Travel: Τριήμερο στο Βελιγράδι από 59 ευρώ!

Το γνωρίζατε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε στο Βελιγράδι για ένα τριήμερο μόνο από 59 ευρώ; Τώρα μπορείτε και να το καταφέρετε.

Το 18-24 Travel, ο μεγαλύτερος πάροχος τουριστικών υπηρεσιών της χώρας με παράδοση στις οδικές εκδρομές, έχει ετοιμάσει super offer για το Βελιγράδι σε απίστευτα χαμηλή τιμή για όλους όσους προλάβουν να την αποκτήσουν.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε να είναι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι να μπείτε εδώ και να προλάβετε να κάνετε την κράτησή σας. Η σούπερ προσφορά θα είναι ενεργή μόνο τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα και μόνο για 4 ώρες, γι’ αυτό και οι πιο γρήγοροι θα προλάβουν να την αποκτήσουν.

Η Λευκή Πόλη των Βαλκανίων αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, αφού προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Πλούσιο σε αξιοθέατα και καταστήματα αλλά και με έντονη νυχτερινή το Βελιγράδι είναι ιδανικός προορισμός για μια οδική εκδρομή.

Και όταν μπορείτε να το επισκεφτείτε μόνο από 59 ευρώ, το σίγουρο είναι ότι θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο από το να μείνετε ένα Σαββατοκύριακο στην πόλη. Γι ’αυτό σημειώστε ώρα και μέρα και μη χάσετε αυτή τη μοναδική προσφορά!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider