Το Προϊόν Νέας Γενιάς που σου δίνει την επιλογή να απαλλαγείς από τη νικοτίνη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Προϊόν Νέας Γενιάς που σου δίνει την επιλογή να απαλλαγείς από τη νικοτίνη
Η γεύση Blu Ice 0% του myblu σε προετοιμάζει για ένα καλύτερο 2020.

Βρισκόμαστε στις παρυφές του 2020 και ήρθε η ώρα να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ώστε να πετύχουμε κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά. Αποφάσεις που αφορούν την προσωπική μας ζωή, την επαγγελματική, αλλά και την καθημερινότητά μας.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να κάνουμε πράγματα που δεν κάναμε μέχρι χθες ή να σταματήσουμε να κάνουμε πράγματα που κάναμε μέχρι εχθές. Ένα από αυτά είναι ο περιορισμός ή η ολική απομάκρυνση της νικοτίνης από τη ζωή μας χάρη στη νέα γεύση Blue Ice 0% του myblu, του Προϊόντος Νέας Γενιάς της Imperial Tobacco.

Για τους καπνιστές που ζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές, το myblu παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τη γεύση Blue Ice με 0% περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Με τον τρόπο αυτό εμπλουτίζεται περαιτέρω η γκάμα γεύσεων myblu δίνοντας τη δυνατότητα στους ενήλικες καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα νικοτίνης (0,8% και 1,6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στο Blue Ice 0%.

Κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται για το myblu υπόκειται σε προσεκτικό τοξικολογικό έλεγχο και αξιολόγηση για την καταλληλότητά του, ενώ οι κάψουλες myblu είναι προ-γεμισμένες, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε πως προκειμένου να πετύχουμε κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά, δεν πρέπει μόνο να βάλουμε νέα πράγματα στη ζωή μας, αλλά να βγάλουμε και κάποια από τα ήδη υπάρχοντα, όπως είναι οι τοξικοί άνθρωποι, οι λανθασμένες επιλογές και η αδράνεια. Αν θέλουμε να βγάλουμε (ή έστω να περιορίσουμε) και τη νικοτίνη, η γεύση Blue Ice 0% του myblu αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider