Επιχειρεί να ανακάμψει η Wall Street

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιχειρεί να ανακάμψει η Wall Street
Κέρδη σημειώνουν οι δείκτες της Wall Street την Τετάρτη.

Προσπάθεια να διαγράψει τις χθεσινές απώλειες επιχειρεί η Wall Street μετά την επιλογή του Ντόναλντ Τραμπ να «παγώσει» τις διαπραγματεύσεις για το νέο πακέτο μέτρων ενίσχυσης της αμερικανικής οικονομίας.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ήρθε να «μπλοκάρει» τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών. Ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι σταματούν οι διαπραγματεύσεις με τους Δημοκρατικούς για ένα νέο πακέτο τόνωσης μέχρι να πραγματοποιηθούν οι εκλογές της 3 Νοεμβρίου. Ο ίδιος εξαπέλυσε επίθεση κατά της Δημοκρατικής προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι σχετικά με τη χρηματοδότηση των πολιτειών, ενώ την κατηγόρησε ότι δεν διαπραγματεύεται καλόπιστα.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφέρει πως αν κερδίσει τον Τζο Μάιντεν θα περάσει ένα μεγάλο πακέτο τόνωσης, το οποίο θα εστιάζει στους σκληρά εργαζόμενους Αμερικανούς και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Δείκτες

Την Τετάρτη οι δείκτες της Wall Street ανακάμπτουν με τον Dow Jones να καταγράφει κέρδη 1,33% στις 28.137 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύεται 1,24% στις 3.402 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημειώνει άνοδο 1,33% στις 11.303 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider