Τρίτη διαδοχική ημέρα κερδών για τον χρυσό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρίτη διαδοχική ημέρα κερδών για τον χρυσό
Το πολύτιμο μέταλλο να βρίσκεται πλέον κοντά στα υψηλά τριών εβδομάδων, εκμεταλλευόμενο τις απώλειες του δολαρίου αλλά και την πτώση στις αποδόσεις των αμερικανικών κρατικών ομολόγων.

Ανοδικά για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση κινήθηκε ο χρυσός, με το πολύτιμο μέταλλο να βρίσκεται πλέον κοντά στα υψηλά τριών εβδομάδων, εκμεταλλευόμενο τις απώλειες του δολαρίου αλλά και την πτώση στις αποδόσεις των αμερικανικών κρατικών ομολόγων.

Πιο αναλυτικά, το συμβόλαιο παραδόσεως Απριλίου του χρυσού στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης διαμορφώθηκε στα 1.827,9 δολάρια/ουγγιά, καταγράφοντας κέρδη 0,3% ή 6,1 δολαρίων/ουγγιά.

Στα υπόλοιπα πολύτιμα μέταλλα, το ασήμι Μαρτίου έκλεισε στα 23,2 δολάρια/ουγγιά σημειώνοντας μικρά κέρδη της τάξης του 0,5%, ενώ ο χαλκός παραδόσεως Μαρτίου υποχώρησε στα 4,46 δολάρια/λίβρα, καταγράφοντας απώλειες 0,1%.

Κέρδη της τάξης του 1,6% κατέγραψε η πλατίνα παραδόσεως Απριλίου που έκλεισε στα 1.036,3 δολάρια/ουγγιά, ενώ κέρδη 0,2% σημείωσε το παλλάδιο Μαρτίου που διαμορφώθηκε στα 2.264,2 δολάρια/ουγγιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider