Χρειάστηκαν… 400.000 Lego για ένα βανάκι Volkswagen (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρειάστηκαν… 400.000 Lego για ένα βανάκι Volkswagen (pics)
Το βανάκι μπορεί να αντέξει το βάρος δύο ενηλίκων και το εσωτερικό του είναι ρετρό!

Μέχρι σήμερα, γνωρίζαμε τις κανονικού μεγέθους κατασκευές εμβληματικών αυτοκινήτων με κυβάκια LEGO: την Technic Bugatti Chiron και τη Ferrari της Formula 1.

Πλέον όμως υπάρχει και ένα Type 2 Kombi βανάκι της Volkswagen, που κατασκεύασαν δύο μοντελιστές χρησιμοποιώντας 400.000 Lego!

Το βανάκι στερώθηκε γύρω από έναν ατσάλινο σκελετό, μπορεί να αντέξει το βάρος δύο ενηλίκων και το εσωτερικό του είναι ρετρό. Με το ίδιο «υλικό» είναι κατασκευασμένα τα αναδιπλούμενα τραπέζια, ο νεροχύτης, η καφετιέρα, η κουζίνα υγραερίου και τα «έργα τέχνης» στους εσωτερικούς τοίχους. Υπάρχει επίσης κι ένα ζευγάρι οδοντόβουρτσες και κάτι που μοιάζει με σωληνάριο οδοντόπαστας.

Στο μεταξύ, οι μοντελιστές κατάφεραν να ενσωματώσουν στο εμβληματικό κάμπερ μήκους 5 μέτρων και βάρους 700 κιλών μια συρόμενη θύρα -σαν αυτήν που είχε το αληθινό T2- και φώτα που λειτουργούν κανονικά. Φέρει επίσης, το αυθεντικό σήμα της VW, με τους χρωματικούς συνδυασμούς στο εσωτερικό να ταιριάζουν απόλυτα με το αυθεντικό κάμπερ της δεκαετίας του 1960.

Το έργο υπογράφουν οι Ρενέ Χοφμάιστερ - είναι πιστοποιημένος μοντελιστής LEGO - και Πασκάλ Λένχαρτμπιλτ.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider