Σαμπανιέρα Rolls-Royce στην τιμή ενός premium SUV!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σαμπανιέρα Rolls-Royce στην τιμή ενός premium SUV!
Πάνω από 42.000 ευρώ κοστίζει η ακριβότερη σαμπανιέρα του κόσμου, η οποία φέρει την υπογραφή της Rolls – Royce και προσφέρεται με πρόσθετο εξοπλισμό για χαβιάρι!

Δέρμα υψηλής ποιότητας, δρύινο ξύλο δια χειρός της βρετανικής επιπλοποιίας Tudor Oak, αλουμίνιο και καρβονικά υλικά συνδυάζονται με τεχνολογία αιχμής στη νέα –και πανάκριβη- σαμπανιέρα με την υπογραφή της Rolls – Royce. Αυτό αναφέρει το δελτίο Τύπου της βρετανικής μάρκας, το οποίο κοστολογεί το συγκεκριμένο αξεσουάρ στην τιμή των 37.000 λιρών, δηλαδή περίπου 42.240 ευρώ!

To πάνω μέρος του ξύλινου κουτιού μετατρέπεται σε δίσκο σερβιρίσματος.

Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να αγοράσει κάποιος ένα καινούριο SUV της premium κατηγορίας, όμως τα αυτοκίνητα δεν λείπουν από τους κλασικούς κατόχους μοντέλων της Rolls – Royce, που προτιμούν να επενδύουν τα χρήματά μας σε πιο εξεζητημένα πράγματα. Στο βασικό πακέτο περιλαμβάνονται τέσσερα φυσητά ποτήρια σαμπάνιας σε σχήμα στομίου τουρμπίνας από κινητήρα της Rolls-Royce, υφασμάτινες πετσέτες με το μονόγραμμα ‘’RR’’ της γνωστής μάρκας, ενώ το εξωτερικό κάλυμμα του ξύλινου κουτιού της σαμπανιέρας ανασηκώνεται και μετατρέπεται σε δίσκο σερβιρίσματος με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι χαραγμένο με ακτίνες λέιζερ.

Στα πλάγια υπάρχουν δύο ψυχόμενες θήκες για τις σαμπάνιες.

Στα πλευρά του ξύλινου κουτιού βρίσκονται ψυχόμενες θήκες για τα μπουκάλια της σαμπάνιας και για τα καναπεδάκια, οι οποίες περιλαμβάνονται στον…βασικό εξοπλισμό. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να παραγγείλει την αναβαθμισμένη εκδοχή για χαβιάρι με δύο μικρούς ψυκτικούς θαλάμους για κονσέρβες 30 γραμμαρίων και δύο ειδικά κουταλάκια με αλουμινένιες λαβές.

Βασικά υλικά κατασκευής είναι το δέρμα, το ξύλο, αλλά και το ανθρακόνημα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider