Lockdown: Ανοιχτά τα καταστήματα πώλησης αυτοκινήτων και τα συνεργεία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lockdown: Ανοιχτά τα καταστήματα πώλησης αυτοκινήτων και τα συνεργεία
Έως τις 30 Νοεμβρίου οι εκθέσεις αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και τα συνεργεία θα λειτουργούν κανονικά -με μικρές ίσως τροποποιήσεις στα ωράριά τους.

Σύμφωνα με διευκρίνηση που δόθηκε, τα σημεία πώλησης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, καθώς και τα συνεργεία των παραπάνω οχημάτων, δεν υποχρεούνται σε αναστολή της λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια του lockdown που ισχύει για το λιανικό εμπόριο έως και τις 30 Νοεμβρίου.

Πώς επισκεπτόμαστε εκθέσεις και συνεργεία

Με τους γνωστούς τρόπους που ισχύουν για όλες τις κατ' εξαίρεση μετακινήσεις, κάθε πολίτης μπορεί να στείλει τον κωδικό 2 με SMS στο 13033, να τυπώσει και να συμπληρώσει τη φόρμα που θα βρει στο https://forma.gov.gr/docs/vevaiosi-metakinisis.pdf ή να συμπληρώσει χειρόγραφη βεβαίωση https://forma.gov.gr/#written με τα εξής στοιχεία:

  1. Όνομα/Επίθετο

  2. Διεύθυνση Κατοικίας

  3. Λόγο μετακίνησης που εμπίπτει στις επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού (στην περίπτωσή μας το 2)

  4. Ημερομηνία, ώρα, υπογραφή

Καλύτερα με ραντεβού

insider

Πολλές εμπορίες αυτοκινήτων αλλά και συνεργεία, λόγω των ειδικών μέτρων έχουν αλλάξει το ωράριο λειτουργίας τους ή δέχονται πελάτες κατόπιν ραντεβού. Πριν λοιπόν επισκεφθείτε μια έκθεση πώλησης ή ένα συνεργείο αυτοκινήτων ή μοτοσικλετών, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε ψηφιακά ή τηλεφωνικά μαζί τους.

Σε όλα τα σημεία πώλησης των επίσημων δικτύων πώλησης και service αυτοκινήτων και μοτοσικλετών ο συγχρωτισμός είναι ελάχιστος, ενώ τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τέλος, να σημειώσουμε ότι πολλές είναι οι μάρκες που προσφέρουν τη δυνατότητα παραγγελίας αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας online, όπως επίσης και υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης των οχημάτων από το χώρο του κατόχου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider