Στο φυσικό του περιβάλλον το Jeep Compass

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στο φυσικό του περιβάλλον το Jeep Compass

Το νέο μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας εντάσσεται στην εκτός δρόμου πίστα της μάρκας στο Λιβάδι της Αράχωβας και είναι έτοιμο να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Ταυτόχρονα, το Jeep Camp ανανεώθηκε και έγινε ακόμα πιο απαιτητικό και συναρπαστικό για να αναδείξει τις μοναδικές δυνατότητες του Jeep Compass, του νέου συμπαγούς και πολυτελούς SUV της Jeep. π

Με πραγματικά απαιτητικές διαδρομές, το Jeep Camp αποτελεί το ιδανικό πεδίο για οποιονδήποτε θέλει να ανακαλύψει τις εκτός δρόμου ικανότητες ενός αυτοκινήτου με το σήμα Jeep. Σε αυτό τα Jeep Compass και Jeep Renegade περιμένουν τους οδηγούς που δεν θα διστάσουν απέναντι στις βαθιές παγίδες λάσπης, στη «σκακιέρα» που αναγκάζει τα οχήματα να συνεχίζουν την πορεία τους με πρόσφυση μόνο σε δύο διαγώνιους τροχούς, στις απότομες αναβάσεις και καταβάσεις σε μεγάλες κλίσεις, αλλά και στο βραχώδες τερέν.

Τα Jeep εκτελούν όλες τις παραπάνω δοκιμασίες με χαρακτηριστική άνεση καθώς έχουν σχεδιαστεί εξαρχής για να προσφέρουν απόλυτη ελευθερία στον κάτοχό τους και να υποστηρίζουν στην πράξη το ρητό της Jeep: ‘Go Anywhere Do Anything’.

Η εμπειρία Jeep Camp στο Λιβάδι της Αράχωβας, ξεκινά από το άνετο «σπίτι» της Jeep, με το δικό του χώρο στάθμευσης. Εκεί, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα ζεστό ρόφημα και ενημερώνονται για τα χαρακτηριστικά των μοντέλων σε ένα αυθεντικό Jeep περιβάλλον πλημμυρισμένο με εικόνες και βίντεο από εμπειρίες 4Χ4. Ακολούθως, μεταφέρονται οδικώς στο χώρο του Jeep Camp όπου με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep, βιώνουν την ξεχωριστή εμπειρία off-road οδήγησης.

Φέτος, με την έλευση του νέου Compass, το Jeep Camp του Παρνασσού υπόσχεται ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις αλλά και μερικές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους της Jeep, που θα συνοδεύσουν την οικογένειά τους σε αυτή την off road εμπειρία.

Το Jeep Camp λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες στο Λιβάδι Παρνασσού, και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στο τηλέφωνο +30 6936 532754.

Στο φυσικό του περιβάλλον το Jeep Compass
Στο φυσικό του περιβάλλον το Jeep Compass

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider