Νέα Bugatti Chiron έρχεται στη Γενεύη (vid)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέα Bugatti Chiron έρχεται στη Γενεύη (vid)

Το ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο, η Bugatti Chiron των 1.500 ίππων, θα αποκτήσει σύντομα μια ακόμα έκδοση με την επωνυμία Sport. Η νέα αυτή έκδοση θα αποκαλυφθεί αύριο Τρίτη 6 Μαρτίου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και η Bugatti την προανήγγειλε με ένα μικρό video στα social media.

Από μια καινούρια ενότητα στο site της, που ονομάζεται Chiron Sport έγινε αντιληπτό το όνομα της νέας αυτής έκδοσης. Λόγω αυτού και χωρίς η μάρκα να έχει αποκαλύψει το παραμικρό σχετικά, εικάζουμε ότι η ισχύς θα είναι αυξημένη, πιθανότατα στους 1.700 ίππους και το βάρος της μειωμένο, για να δικαιολογεί το χαρακτηρισμό.

Το hypercar των 1.900 κιλών και των 1.500 ίππων σίγουρα έχει πολλές δυνατότητες ακόμα, τόσο για αύξηση ισχύος όσο και για μείωση του βάρους, μένει ωστόσο να αναρωτιέται κανείς πόσα παραπάνω από τα 420 χλμ./ώρα της επίσημης τελικής της ταχύτητας μπορεί να ζητά κανείς. Αυτό που μάλλον ισχύει είναι πως με την εξάντληση των παραγγελιών των 500 αντιτύπων της «απλής» Chiron, οι ιθύνοντες της Bugatti έπρεπε να σκεφτούν κάτι για το μέλλον, που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τις πωλήσεις αλλά και να αυξήσουν το ήδη τεράστιο κόστος των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκεί έξω υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τις πανάκριβες Chiron, τηρουμένων των αναλογιών πάντα, που οδηγούν τις τιμές των ελάχιστων διαθέσιμων προς πώληση μεταχειρισμένων σε ουρανόμηκες ύψος. Δείγματα του μοντέλου άλλαξαν χέρια με πρόσθετο κόστος έως και 1.000.000 ευρώ. Γιατί λοιπόν να μην καρπωθεί η Bugatti αυτό το όφελος με μια special έκδοση της Chiron και να το αφήνει στα χέρια των εμπόρων μεταχειρισμένων hypercars; Tην απάντηση θα την μάθουμε σε μερικές ώρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider