Προηγείται ο Οζιέ με Ford Fiesta στο ράλι Κορσικής (vid)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Προηγείται ο Οζιέ με Ford Fiesta στο ράλι Κορσικής (vid)

Μια άνετη νίκη φαίνεται να δίνει στη Ford αύριο Κυριακή ο Γάλλος Σεμπαστιέν Οζιέ, καθώς απομένουν μόλις δύο ειδικές διαδρομές και ήδη η διαφορά του από το δεύτερο βρίσκεται στα 44,5 στο τελείωμα της δεύτερης ημέρας του αγώνα, το Σάββτο 7 Απριλίου.

Σε αντίθεση με χθες, όταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής κέρδισε τρεις από τις τέσσερις ειδικές διαδρομές με το Ford Fiesta του, σήμερα προτίμησε ένα μετρημένο ρυθμό που εξακολουθούσε να είναι αρκετός για να βρίσκεται άνετα μπροστά.

«Οτιδήποτε μπορεί πάντα να συμβεί, αλλά πλέον δεν χρειάζεται να ρισκάρω και αισθάνομαι σαν να έχω ακόμα στον έλεγχο. Αισθάνομαι άνετα, αλλά αν κάποιος λέει ότι έχει 100% τον έλεγχο, ψεύδεται. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι», είπε μετά από 136.90 χλμ. των σημερινών ειδικών διαδρομών ο Οζιέ.

Ένας άγριος αγώνας για τη δεύτερη θέση με τη συμμετοχή τεσσάρων οδηγών τελείωσε με τον Οτ Τανάκ με Toyota να κερδίζει τη μάχη, με ένα δέκατο του δευτερολέπτου διαφορά από τον Τιερί Νεβίλ με Hyundai που έμεινε τρίτος. Ο μέχρι εκείνη τη στιγμή τρίτος, ο Κρις Μικ με το Citroen, είχε μια έξοδο στη δέκατη ειδική διαδρομή και έτσι χάνει κάθε ελπίδα για μια καλή θέση στον αγώνα.

Νωρίτερα, χθες, ο έτερος οδηγός της Citroen, ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεπανστιέν Λεμπ, ο οποίος στρατολογήθηκε φέτος παρότι είχε αποχωρήσει εδώ και χρόνια από το WRC, είχει και αυτός μια έξοδο παρότι έως εκείνη τη στιγμή είχε εξαιρετική απόδοση, ενώ και σήμερα κέρδισε δύο Ε.Δ.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την κατάταξη των 10 πρώτων στην Κορσική, με το πέρας του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider