Και ο Θεός εποίησε την Aston Martin DBS Superleggera (pics)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Και ο Θεός εποίησε την Aston Martin DBS Superleggera (pics)
Οι πιο ψαγμένοι είχαν συνήθως μια μεγαλύτερη συμπάθεια στα μοντέλα της Aston Martin, καθώς μπορεί να υπολείπονταν (ελάχιστα και όχι πάντα) σε επιδόσεις σε σχέση με τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού, όμως σε εμφάνιση δεν μπορούσαν να αφήσουν κάνεναν ασυγκίνητο. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της Aston Martin DBS Superleggera.
Μπορεί να βασίζεται στην DB11, ωστόσο είναι κατά περίπου 160 κιλά ελαφρύτερη, χάρη στη χρήση των κατάλληλων υλικών στην κατασκευή της, ενώ ο V12 κινητήρας με τα δύο τούρμπο και τον κυβισμό των 5.2 λίτρων με τον οποίο εφοδιάζεται, αναμένεται να αποδίδει περίπου 730 ίππους και 900 Nm ροπής, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.
Σύμφωνα με την Aston Martin, η DBS Superleggera είναι ελαφρώς χαμηλωμένη, διαθέτει ανασχεδιασμένη ενεργή ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα με κεραμικούς δίσκους, ενώ για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 3,4 δευτερόλεπτα. Την ίδια στιγμή, από στάση, φτάνει τα 160 χλμ./ώρα σε 6,4 δευτερόλεπτα! Με λίγα λόγια, συνδυάζει τόσο την εμφάνιση, όσο και τις επιδόσεις...

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider