Το Beat πάει Κολομβία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το Beat πάει Κολομβία

Στην Μπογκοτά της Κολομβίας δραστηριοποιείται πλέον το Beat, η εφαρμογή κλήσης ταξί στην Αθήνα, και μέλος του Ομίλου Daimler.

Η Μπογκοτά είναι η τρίτη μεγάλη πόλη της Νοτίου Αμερικής στην οποία λειτουργεί η εφαρμογή, καθώς ήδη στις πόλεις Λίμα (Περού) και Σαντιάγκο (Χιλή), το Beat έχει περισσότερους από 2.5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και περίπου 100.000 εγγεγραμμένους οδηγούς.

Έχει δε επιτύχει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης άνω του 90% στη Νότια Αμερική (2o τρίμηνο 2018 vs. 2ο τρίμηνο 2017), πραγματοποιώντας σήμερα σχεδόν το διπλάσιο αριθμό διαδρομών σε σχέση με πέρυσι.

Ο επόμενος στόχος είναι να επεκταθεί άμεσα σε περισσότερες πόλεις της Νοτίου Αμερικής και να εδραιωθεί στην περιοχή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Beat, κ. Νίκος Δρανδάκης, δήλωσε: «Από το 2014, το Beat προσφέρει εκατομμύρια διαδρομές στη Νότια Αμερική, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται οι άνθρωποι στην πόλη της Λίμα. Με τις δύο πρόσφατες προσθήκες στην οικογένεια του Beat, αυτές του Σαντιάγκο και της Μπογκοτά, φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου μας να γίνει η Beat η κορυφαία εφαρμογή στην περιοχή, και να προσφέρουμε εύκολη, γρήγορη, προσιτή και ασφαλής μετακίνηση σε όλους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider