Το «έργο» της ERGO τώρα στην τηλεόραση

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το «έργο» της ERGO τώρα στην τηλεόραση
Οι άνθρωποι που προσφέρουν είναι οι πρωταγωνιστές της πρώτης σειράς της Ασφαλιστικής εταιρείας στην τηλεόραση.

Οι άνθρωποι που προσφέρουν είναι οι πρωταγωνιστές της πρώτης σειράς της Ασφαλιστικής εταιρείας στην τηλεόραση.

Η προσφορά, η σκέψη, το έργο. Η πρώτη τηλεοπτική σειρά της ERGO Ασφαλιστικής επικεντρώνεται σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν μένουν στα αρνητικά της κρίσης. Αλλά αγωνίζονται για να πάνε τον κόσμο ένα βήμα πιο μπροστά από αυτήν. Τα 12 επεισόδια της σειράς επικεντρώνονται σε πρόσωπα της καθημερινότητας που παράγουν αξιοσήμαντο έργο. Ασχολούνται με αυτόν που θέλει να βοηθήσει με το δικό του τρόπο και με αυτήν που προσπαθεί να στηρίξει, να ακούσει, να δώσει. Σε κάθε ένα από τα δώδεκα επεισόδια καλούμαστε να γνωρίσουμε πρόσωπα γνώριμα και όχι ήρωες ή παράτολμους ακτιβιστές. Απλούς ανθρώπους που έχουν παράξει ένα κοινωνικό έργο που έχει νόημα να το γνωρίσουμε όλοι και γιατί όχι, να το μιμηθούμε.

H Νο.1 εταιρεία στις Γενικές Ασφαλίσεις στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στο σύνολο των κλάδων καινοτομεί για μία ακόμη φορά και στηρίζει αυτούς που πραγματικά το αξίζουν με ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Γιατί το έργο κάθε ενός από εμάς, η εργασία, η ανάγκη μας να προσφέρουμε στην οικογένεια και το περιβάλλον είναι κάτι το σημαντικό, κάτι το αξιέπαινο.

«Ένα Έργο, μία ιστορία»: Η καινούρια εκπομπή της ERGO Ασφαλιστική και της οποίας το πρώτο επεισόδιο έχει ήδη προβληθεί στον ΣΚΑΪ προκαλώντας τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση του τηλεοπτικού κοινού, θα εμφανίζεται στις οθόνες μας κάθε Σάββατο αμέσως μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων και στο History Channel της Cosmote TV κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, στις 22:10. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της εταιρείας με στόχο να αναδείξει, να τιμήσει, να επιβραβεύσει και να διαδώσει το έργο ανθρώπων, που με μικρές ή μεγαλύτερες υπερβάσεις, δίνουν ένα ξεχωριστό μήνυμα προσφοράς και αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία.

Τα 12 πεντάλεπτα αυτοτελή ντοκιμαντέρ θα έχουν το δικό τους μοναδικό πρωταγωνιστή αλλά και 12 παρουσιαστές. Πρόσωπα έκπληξη όπως δημοσιογράφοι, μουσικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί θα περάσουν από την οθόνη μας για να μας αφηγηθούν τη δική τους ιστορία.

Οι ιστορίες

Οι ιστορίες των ανθρώπων που θα γνωρίσουμε είναι μοναδικές όπως ακριβώς και το έργο τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες:

- Ένας αστικός καλλιεργητής που θέλει να δει τις ταράτσες των μεγαλουπόλεων να μετατρέπονται σε αγροκτήματα.

- Ένας κούριερ που μετέτρεψε τη θλίψη του για τις εικόνες εξαθλίωσης στο δρόμο, σε έμπνευση για μία από τις πιο αξιόπιστες ομάδες αλληλεγγύης στην Κρήτη.

- Ένας δημιουργικός «παππούς» που μαθαίνει τα παιδιά της Εύβοιας να κάνουν τέχνη με άχρηστα αντικείμενα.

- Ένας μικρός καραγκιοζοπαίχτης στη Θεσσαλονίκη, που φτιάχνει ο ίδιος τις φιγούρες του και δίνει δωρεάν παραστάσεις για παιδιά και ηλικιωμένους.

- Μία ακούραστη μαγείρισσα στην Τήνο, που κάνει το τραπέζι καθημερινά στους άπορους ανθρώπους του νησιού της.

Τα Επεισόδια

DOCTOR_K.jpg

Στο πρώτο επεισόδιο που ήδη έχει παιχτεί στην τηλεόραση, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης από τη θέση του παρουσιαστή μας γνώρισε τον Ντίνο Μερκούρη, ένα γιατρό για τις καρδιές των Ανωγείων.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης αναλαμβάνει να μας συστήσει την Αγγελική Μητσάκη, μία φιλόλογο που κάνει θέατρο για την ψυχή των μαθητών της. Η Αγγελική από το 2ο Γυμνάσιο Αλίμου και εδώ και 20 χρόνια, εκτός σχολικού προγράμματος, διδάσκει εθελοντικά θέατρο στα παιδιά και ανεβάζει με τις ομάδες της παραστάσεις αξιώσεων.



Κάθε Σάββατο στις 21.00 μετά το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider