Κοροναϊός: Να κλείσουν όλα τα σχολεία εισηγήθηκε ο Πατούλης στον ΕΟΔΥ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κοροναϊός: Να κλείσουν όλα τα σχολεία εισηγήθηκε ο Πατούλης στον ΕΟΔΥ
Ο πρόεδρος το Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας εισηγήθηκε στον ΕΟΔΥ το κλείσιμο όλων των σχολείο ανά την επικράτεια.

Το κλείσιμο όλων των σχολείων ανά την επικράτεια εισηγήθηκε στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατουλης.

Η πρόταση αυτή, έγινε από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη με την έτερη ιδιότητά του, αυτή δηλαδή του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου συνεδρίασε σήμερα αργά το μεσημέρι προκειμένου να αξιολογήσει τα μέτρα πρόληψης του κοροναιου και την υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων, μετά μάλιστα και την αύξηση των βεβαιωμένων κρουσμάτων.

Στο σύνολο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα έφτασαν τα 31

Ακόμα 21 κρούσματα κοροναϊού επιβεβαίωσε ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας. Έτσι, στο σύνολο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα έφτασαν τα 31.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Τσιόδρας, έχουν ιχνηλατηθεί πάνω από 400 επαφές του 67χρονου και είναι σε εξέλιξη ο εργαστηριακός έλεγχος. Από τους 24 ανθρώπους που ελέγχθησαν, 21 βρέθηκαν θετικοί στο νέο κοροναϊό.

«Είναι καλά στην υγεία τους. Στο Ρίο νοσηλεύονται τρεις, ένας εκ των οποίων σοβαρά. Έξι άτομα νοσηλεύονται με ελαφρά συμπτώματα και οι υπόλοιποι βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider