Αναβάλλεται η επίσκεψη της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στην Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αναβάλλεται η επίσκεψη της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στην Ελλάδα
Η επίσκεψη της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στην Ελλάδα αναβάλλεται, όμως αυτή της επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Τηλεφωνικά επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και ενημέρωσε ότι αναβάλλει την επίσκεψή της στην Αθήνα προκειμένου να προωθήσει ταχύτερα τις αποφάσεις της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

«Θα επικεντρωθώ στο ξεκίνημα του συντονισμού των ενεργειών της ΕΕ που ανακοινώθηκαν χθες» για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού, πρόσθεσε στην ανάρτησή της στο Twitter.

Κανονικά η επίσκεψη της Ίλβα Γιόχανσον

Η επίσκεψη της επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον θα πραγματοποιηθεί κανονικά, σύμφωνα με δήλωσ της ίδιας, μέσω του Twitter.

«Είμαι στην Αθήνα για να συναντηθώ και να συζητήσω την Πέμπτη με τις ελληνικές αρχές και με όσους συμβάλλουν στην προστασία των ευρωπαϊκών μας συνόρων και των ευρωπαϊκών μας αξιών - των δύο πλευρών του πιο πολύτιμου νομίσματός μας - της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης» ανέφερε η Ίλβα Γιόχανσον .

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider