Εκλογές ΗΠΑ: Μπάιντεν: Είμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε, όμως χρειάζεται υπομονή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκλογές ΗΠΑ: Μπάιντεν: Είμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε, όμως χρειάζεται υπομονή
«Πρέπει να φανούμε υπομονετικοί, ωσότου καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι», δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν.

«Είμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε τις εκλογές, όμως χρειάζεται υπομονή», δήλωσε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, την ώρα που η διαδικασία ανάδειξης του νέου Αμερικανού προέδρου εξελίσσεται σε μάχη στήθος με στήθος.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Ουίλμινγκτον (Ντέλαγουερ) δήλωσε ότι «είμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε αυτές τις εκλογές» και ότι «αισθανόμαστε καλά για το πού βρισκόμαστε» αλλά αναγνώρισε πως «δεν περιμέναμε ότι θα χρειαζόταν τόσο πολύς χρόνος», καθώς το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό «το πρωί της Τετάρτης (σ.σ. το απόγευμα ώρα Ελλάδας), αν όχι αργότερα».

«Πρέπει να φανούμε υπομονετικοί», ωσότου καταμετρηθούν «όλες οι ψήφοι», πρόσθεσε, εκτιμώντας πως αναμένει «να νικήσουμε στην Πενσιλβάνια», παρότι ο Τραμπ με βάση τα ως τώρα δεδομένα προηγείται με διαφορά.

«Συνεχίστε να το πιστεύετε, παιδιά, θα νικήσουμε», ολοκλήρωσε τη σύντομη παρέμβαση του ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, εκφράζοντας «αισιοδοξία». Την ίδια φράση, «συνεχίστε να πιστεύετε», επανέλαβε αμέσως μετά μέσω Twitter.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider