Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Πώς ο ποιοτικός χρόνος με την οικογένειά σου επηρεάζει την υγεία σου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Πώς ο ποιοτικός χρόνος με την οικογένειά σου επηρεάζει την υγεία σου
Η Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου.

Η οικογένεια είναι μια από τις σημαντικές σταθερές στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι το βασικό κύτταρο της κοινωνίας. Όσες σημασίες ή διαστάσεις κι αν λαμβάνει η συγκεκριμένη λέξη στο μυαλό μας, η οικογένεια είναι – και πρέπει να είναι, πάντα συνώνυμη με την υποστήριξη, την ασφάλεια και την αγάπη. Όσες διαφορές ή συγκρούσεις κι αν έχουμε με τα μέλη της οικογένειάς μας, οι περισσότεροι άνθρωποι πάντα θεωρούμε πως εκεί βρίσκεται το «καταφύγιό» μας, το σημείο στο οποίο γυρνάμε σε κάθε δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίσουμε τη ζωή.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, που καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου, είναι μία μέρα που γιορτάζει τη σημασία των οικογενειακών δεσμών και, φυσικά, η κατάλληλη αφορμή για να εξετάσουμε λίγο περισσότερο τους τρόπους με τους οποίους ο ποιοτικός χρόνος με την οικογένεια μας, επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την υγεία μας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider